FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - OŢELUL 1-2

Dinamoviştii vor ca Borcea să se implice din nou la echipă: "Salvează-ne!"

Articol de - Publicat luni, 04 octombrie 2010 00:00

Fostul preşedinte executiv e implorat să se implice din nou la echipă, mai ales că problemele financiare s-au agravat.

Lipsa acută de bani nu mai e o noutate în Ştefan cel Mare, iar conducătorii clubului recunosc oficial acest lucru. "Jucătorii au contractele neachitate. Cum putem să-i mobilizăm pe viitor dacă nu le plătim salariile?! Neimplicarea lui Cristi Borcea în această problemă ne face să alunecăm spre zona mijlocie a clasamentului. Dacă domnul Borcea nu vrea să revină, ar trebui să anunţe şi să se încerce vînzarea echipei către cineva potent financiar, ca să nu fie cazul să se ajungă, Doamne fereşte!, la faliment", a mărturisit directorul sportiv Constantin Dănilescu.

"Pînă în iarnă nu mă întorc!"
Şi Ioan Becali crede că lipsa fostului număr 1 executiv a facilitat căderea "cîinilor". "Neimplicarea lui Cristi a creat aceste probleme. Asta nu înseamnă că domnul Badea nu s-a implicat cum trebuie la echipă. Doamne fereşte să piardă Dinamo şi derby-ul cu Steaua, că s-ar putea intra într-o criză fără precedent", a zis Giovanni la GSP TV.

Borcea nu e hotărît să revină: "Nu mai pot să mă implic, e suferinţa prea mare, bani prea mulţi, sănătate... Pînă în iarnă e exclus să mă întorc! Cînd decizi să te ocupi de club, trebuie să asiguri toate condiţiile, nu doar să-ţi dai cu părerea la televizor".

Îl iau la sentiment
Înaintea partidei cu Oţelul, Cristi Borcea a scos la restaurant. Acţionarul le-a promis un bonus total de 50.000 de euro de echipă pentru un eventual succes, iar fotbaliştii au încercat să-l convingă să revină aproape de ei: "Hai Cristi, tu nu poţi sta departe pentru că eşti dinamovist adevărat şi mai mult suferi din afară!".

"E nevoie de Borcea. Jucătorii mai au nevoie şi de o glumă, o mînă pusă pe cap, un <give me five>! Nicolae Badea e om serios, îşi potriveşte atent cuvintele"
Ioan Becali, fost agent FIFA

"Nu ar trebui să plecăm în Germania să jucăm cu o echipă de liga secundă, ar fi trebuit mers cu jucătorii undeva să-şi <încarce bateriile>. Au nevoie de linişte pentru a se concentra"
Constantin Dănilescu, director sportiv Dinamo

"Am fost la băieţi înaintea meciului cu Oţelul şi le-am promis prime. În plus, le-am cerut fanilor să vină la stadion şi să nu mai înjure jucătorii, ci pe mine, că sînt antrenat. Ce altceva să mai fac?!"
Cristi Borcea, acţionar Dinamo

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (11)
brod
brod  •  04 Octombrie 2010, 14:03

lasati dna-ul sa doarma linistit1 mai curand fbi s-ar putea intreba cu ce treburi se tot invarte "navetistul" borcea intre miami si bucuresti. si atunci sa te tii!...

florinch
florinch  •  04 Octombrie 2010, 12:08

Pentru Royal-army:Care crezi tu ca este diferenta dintre Borcea si Jiji Becali? Steaua este mai dependenta de Jiji decat Dinamo de Borcea.Si una si alta s-ar desfiinta daca acesti bolovani nu ar mai baga bani.

tuby
tuby  •  04 Octombrie 2010, 11:06

da. sa intre in locul lui moti poate nu mai ia dinamo gol.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează