FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviștii speră să păstreze un jucător de bază: "E cel mai bun din Liga 1!" » Declarații optimiste: "Ne batem la toate trofeele"

FOTOȘ: Alex Nicodim
FOTOȘ: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iunie 2017 19:46

Ionuț Nedelcearu a anunțat candidatura lui Dinamo atât pentru titlul de campioană, cât și pentru câștigarea Cupei României. Fundașul dinamovist are speranțe că formația pentru care evoluează poate face o figură frumoasă și în cupele europene. 

"Ne batem la toate trofeele puse în joc. După o pauză de cinci ani ne gândim şi la Europa. Toţi ştim că vom avea adversari dificili, dar şi Pandurii au avut adversari dificili şi au ajuns în grupe.

Vom da tot ce depinde de noi pentru a ajunge în grupele europene", a declarat Nedelcearu la TV Digi Sport.

...despre Contra: "E un antrenor foarte bun, de la care toţi avem ce învăţa. Sper să rămână în continuare ca să facem performanţă. Eu cred că are un stil care se potriveşte exact pentru cerinţele lui Dinamo"

...despre ofensivă: "Sper să rămână şi Nemec sezonul următor pentru că e cel mai bun atacant din Liga 1"

...despre eșecul cu Osijek: "Toată lumea întreabă de ce am pierdut cu 1-4, dar nimeni nu spune că adversarii erau la ultimul meci, noi de-abia am început pregătirea, deci era normal acest lucru"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
calinescu_
calinescu_  •  24 Iunie 2017, 17:10

PANDURII SI GAZ METAN MEDIAS L-AU AVUT PE ERIK ....!!!!! CHIAR NIMENI NU A OBSERVAT ASTA ?????????????

suzana2a
suzana2a  •  24 Iunie 2017, 09:55

Calm, calm gigisti experti in branza de burduf!! Dupa ce ca Dinamo v-a dat mereu cu terenul in cap si a facut pipilica pe milionarii mercantili si spuerficiali ai marcii de aragaz fcsb.

dvd1
dvd1  •  24 Iunie 2017, 05:19

Dinamo isi anunta candidatura la retrogradare. Asta se va intimpla

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close