FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VASLUI, DUMINICĂ, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamo vrea să strice tradiţia negativă din meciurile directe cu Vasluiul: "Le-am spălat creierul!”

Roș-albii speră să scape mîine de coșmarul vasluian
Roș-albii speră să scape mîine de coșmarul vasluian

Articol de - Publicat sambata, 27 iulie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 26 iulie 2013 22:44

Mulţescu spune că a avut mult de muncă pentru a-i face pe elevii săi să uite înfrîngerea de la Timişoara şi să-i mobilizeze pentru derby-ul cu Vasluiul.

Dinamo trece printr-o perioadă de reconstrucţie masivă, iar Gigi Mulţescu îndeamnă la răbdare şi linişte, încercînd să le refacă moralul roş-albilor după eşecul din prima etapă, cu ACS Poli, 0-2. "Cîinii" caută mîine, împotriva Vasluiului, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la Digi1, prima victorie în acest sezon.

"Toate pregătirile după meciul de la Timişoara s-au făcut pentru a spăla creierul jucătorilor. Trebuie să uite acel rezultat şi să se gîndească la perioada următoare! Încercăm să schimbăm total imaginea jocului nostru, avem şi un adversar în faţa căruia nu poţi să emiţi pretenţii dacă nu ai un nivel ridicat de joc. Sînt puţin dezamăgit, pentru că unele lucruri care mi se confirmaseră în Anglia au fost infirmate la Timisoara. Încă nu ştiu care-i adevărata faţă a unor fotbalişti, încă sîntem în căutări. Vor fi nişte schimbări, am timp să mă hotărăsc", a declarat ieri Mulţescu.

Antrenorul de 61 de ani e îngrijorat de situaţia tinerilor: "E greu să le ţin moralul sus. La 17-18 ani nu sînt copţi încă şi au tot felul de probleme şi de tentaţii care trebuie corect gestionate. Steaua a luat an de an jucători de milioane de euro şi timp de 7 ani nu a reuşit nimic. Iar la noi, după numai o etapă, începem să dăm cu pietre! Nu ştiu dacă la Dinamo voi avea parte de răbdare, sînt rezervat, temător".

"Absenţa lui Luchin este extrem de importantă. Srgian înseamnă coordonare în apărare, siguranţă. Sîntem destul de subţirei pe postul lui" (Gigi Mulţescu, antrenor Dinamo)

"Steliştii au zis că vor cîştiga titlul cu un avans de minimum 10 puncte? E aroganţa celor care au luat campionatul şi care au un joc confirmat de rezultate, dar poate fi şi un război psihologic pentru adversari" (Gigi Mulţescu, antrenor Dinamo)

580448-dinamo-vaslui.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE MECI:

Transfer de la Atletico
Vasluienii s-au întărit chiar înaintea partidei cu Dinamo. Fundaşul dreapta Cesar Ortiz, liber după ce i-a expirat contractul cu Atletico Madrid B, a ajuns sub comanda lui Ilie Stan. Spaniolul are 24 de ani şi 1,88 metri înălţime, iar în ultimii ani a fost mai mereu împrumutat. "Dacă reuşim pînă la ora meciului să primim «cartea verde», atunci va evolua cu Dinamo. E un fotbalist cu potenţial, are şi calităţi ofensive", a explicat Stan. (Cristian Lapa)

"Le luăm toate punctele"
Dinamo nu mai sperie pe nimeni. Vasluienii sînt convinşti că vor reuşi să obţină victoria mîine. "Rezultatul depinde doar de cum vom intra pe teren, de dorinţă, iar dacă vom respecta ce am discutat înainte de joc, sînt convins că vom lua cele trei puncte", a spus Ilie Stan. Liviu Antal e şi el încrezător: "E foarte important să cîştigăm cu Dinamo şi o putem face dacă rămînem concentraţi. Pînă la urmă, nici un meci nu mai e uşor, indiferent dacă e vorba de Dinamo, CFR sau Săgeata". (Cristian Lapa)

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (33)
mirceab26
mirceab26  •  27 Iulie 2013, 15:59

Forza Dinamo! Sper sa batem Vasluiul si sa ofticam la maxim oile din presa!

mirceab26
mirceab26  •  27 Iulie 2013, 15:58

Pentru toti cei care vreti sa fiti mesteri in ale calculatorului, vizitati site-ul: ://cursuri-tic.com/

tac77stelist
tac77stelist  •  27 Iulie 2013, 12:00
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

TU CAND JOCI SAH STAI SERIOS...??? :)))))))))) SE VEDE CA ESTI MAIDANEZ...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează