FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Cornel Dinu, „înțepat” la GSP Live de un fost golgeter al „câinilor”: „Azi îți zâmbește, mâine te trimite la origini”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 decembrie 2019 17:26

Claudiu Vaișcovici (57 de ani), fost jucător la Dinamo și membru în Asociația „Doar Dinamo București”, l-a caracterizat pe Cornel Dinu, „stâlpul” grupării „Dinamoviști pentru Dinamo”, cealaltă formațiune de tip socios care dorește să preia clubul de la Ionuț Negoiță.

Vaișcovici a dialogat cu jurnalistul Victor Vrînceanu pe tema neînțelegerilor dintre cele două asociații socios, care au ajuns la un moment dat chiar să se judece în instanță.  

„Nea Cornel are acea răutate în gură, dar în suflet nu o are. El azi zâmbește și-ți vorbește frumos, mâine te trimite la origini. Așa e el, n-ai cum să-l schimbi, n-a reușit nimeni să-l schimbe. 

Sigur vor exista astfel de discuții (n.r. privind o reconciliere între cele două asociații socios), mai devreme sau mai târziu trebuie să se discute aceste lucruri. Nu știu dacă voi vorbi eu, nu sunt o fire prea diplomată. Aici trebuie să ai tact, alte persoane ar trebui să participe”, a spus „Cleo” Vaișcovici, la emisiunea GSP Live.

În prezent, două asociații de tip socios, una condusă de Cornel Dinu, iar cealaltă de PCH, își propun fiecare să preia puterea în „Ștefan cel Mare”.

Match preview Hermannstadt - Dinamo: 

Vezi și: 

Dinamo. În ziua când pot urca în play-off, „câinii” lui Dusan Uhrin tremură: o cifră importantă e HORROR!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
maccsero
maccsero  •  07 Decembrie 2019, 20:12

Pot să discute mult și bine, tot n-o să facă nimic. Динамо nu poate fi deținut de socios, că se scufundă într-un an. Eu aș fi încântat, dar n-am norocul ăsta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează