FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Tineri, dar degeaba » Dinamo are mari probleme din cauza regulii U21

Bordușanu n-a confirmat niciodată pe deplin încrederea acordată FOTO Cristi Preda
Bordușanu n-a confirmat niciodată pe deplin încrederea acordată FOTO Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 18 aprilie 2022 12:11 / Actualizat luni, 18 aprilie 2022 12:49

Regula U21 e în aer la Dinamo: Ahmed Bani și Antonio Bordușanu sunt accidentați pe termen lung, iar din restul puștilor nu faci unul.

Niciun necaz nu vine singur la Dinamo, care a primit notificare din partea lui Nicolae Badea să nu mai folosească inițialele “FC” în acțiunile grupării. Dusan Uhrin este din nou constrâns să încropească lotul din cauza problemelor medicale. Iar acum a fost lovit crunt, fiindcă nu mai are, practic, un jucător eligibil U21 pe care să se poată baza!

Cum arată piciorul lui Darius Olaru după faultul lui Susic: „Nu-l mai simțea, de asta a mers la spital”
CFR CLUJ - FCSB 0-1
Cum arată piciorul lui Darius Olaru după faultul lui Susic: „Nu-l mai simțea, de asta a mers la spital”

Bani și Bordușanu își revin la baraj

L-a forțat pe Ahmed Bani, dar l-a pierdut pentru cel puțin trei săptămâni. Tânărul de 19 ani s-a accidentat la gambă, poate să mai fie o soluție viabilă abia pentru “dubla” de la baraj, susțin sursele GSP. Aceasta după ce mijlocașul de bandă a fost acuzat de către fani că nu are grijă de viața lui sportivă.

Bani îi urmează unui alt fotbalist eligibil U21 care se recomanda de mare viitor, Antonio Bordușanu, 17 ani, care a dispărut total în play-out, în ultimele 5 partide, din cauza unei dislocări a umărului. Abia după Paști se va lua în calcul revenirea lui la antrenamentele normale.

1 golîn 12 meciuri are Bordușanu pentru Dinamo în actuala ediție de Liga 1. Reușita a venit la 4-0 cu Gaz Metan

27 de partidea strâns Bani în actuala ediție. Zero în dreptul golurilor și assist-urilor

Dinamo a tunat și i-a adunat!

Cu Mioveniul (0-2) a fost titularizat Geani Crețu în banda dreaptă, în premieră în play-out, apoi în startul reprizei secunde a apărut Denis Giafer. Unul mai slab decât altul! Uhrin este disperat, dar vin două etape mai lejere, cu Gaz Metan și cu Clinceni, înaintea altor două foarte dificile, cu Botoșani și cu UTA, pentru ca apoi să fie barajul.

22 de meciuria adunat Geani Crețu la Dinamo în stagiunea în curs. Nicio realizare notabilă

Eligibili U21 mai sunt portarul Ștefan Fara, care beneficiază de accidentarea lui Figueiredo, Cătălin Măgureanu, al doilea vârf, cu 21 de meciuri și niciun gol în alb-roșu, Marco Ehmann, fundaș central, și el accidentat pe termen lung, Ionuț Amzăr, fundaș stânga, suspendat 6 etape după o bătaie generală la Liga Elitelor U19!

Pe Uhrin nu-l văd să fie motivator. Poate greșesc eu, dar spun ce văd. Eu n-am observat la Dinamo organizare defensivă. Că e mai ușor decât să te duci să pui presiune pe adversar. Măcar să văd organizare defensivă. Mă apăr și joc pe contraatac. Dar nu ești nici organizat. Atunci cum? 

-Vasile Miriuță, ex-antrenor Dinamo

Citește și:

Gigi Becali reacționează după ce Florin Tănase a cerut ca FCSB să joace în Ghencea: „Când voi interveni eu, o vom face!”

Gigi Becali s-a scuzat în direct, după victoria cu CFR Cluj: „Nu mai scot niciodată o vorbă în fața lui. Acum e «doctor»!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (5)
creeperno115
creeperno115  •  18 Aprilie 2022, 22:40

Daniel Dinu in locul lui Irobiso care-i suspendat

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  18 Aprilie 2022, 15:17

fara , ehmann , giafer , pierret , c.stan , borcea , dinu daniel constantin plus multi altii d la dinamo 2 si d la u 19 !!!are balta peste , vedetiva de simpatiile voastre k ati facut riduri d can ii purtati sambetele lui DINAMO !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close