FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ionuț Negoiță rupe tăcerea despre presupusa legătură cu Cortacero: „Mi-a cerut o favoare” + Acuzații grave: „Ticăloși! Unora le pâlpâie filamentul”

Ionuț Negoiță le răspunde contestatarilor
Ionuț Negoiță le răspunde contestatarilor

Articol de - Publicat vineri, 27 august 2021 16:11 / Actualizat vineri, 27 august 2021 16:28

Ionuț Negoiță, fostul patron al celor de la Dinamo, a vorbit pe durata interviului-eveniment acordat Gazetei și despre acuzațiile conform cărora ar fi în spatele aducerii lui Pablo Cortacero și a spaniolilor care au lăsat clubul cu ochii în soare.

Mai multe glorii ale clubului, precum și fanii din proiectul DDB, l-au acuzat pe Negoiță că ar fi orechstrat cooptarea lui Pablo Cortacero în Ștefan cel Mare. Negoiță le răspunde contestatarilor și nu-l menajează nici pe Constantin Anghelache, cel care i-a fost alături la începuturile intens mediatizatului proiect „New Dinamo”.

Ionuț Negoiță: „Unii sunt ticăloși, alții vorbesc fără să știe”

- Domnule Negoiță, ce ați răspunde acuzațiilor că sunteți în spatele acțiunilor distructive ale lui Pablo Cortacero, că l-ați manevrat?
- Unii sunt ticăloși, alții vorbesc fără să știe sau să se audă vorbind. Dar unii o fac cu intenție fiindcă au interese. Eu n-am nicio legătură cu Cortacero și cu acțiunile lui. Nu trebuie să dau niciun accept, nimic, i-am dat tot pachetul, gata!

- Nu e nevoie de acceptul dumneavoastră la cedarea acțiunilor? 
- Absolut nu! Am înțeles că le-a luat Dorin Șerdean, că au o înțelegere, nu vă zic doar din auzite, Doamne ajută să fie așa!

- Și suporterii vă acuză, vehement chiar. 
- Preiau de la oamenii rău intenționați și ticăloși.

Ionuț Negoiță: „În noiembrie, Cortacero mi-a cerut o favoare”

- Ați mai avut vreun contact cu Pablo Cortacero? 
- De când au fost semnate actele, pe 13 august, parcă o dată a venit la biroul meu. Stai! (se uită pe telefonul mobil și arată mesajele) Cortacero, dacă tot veni vorba, a mai dat un mesaj pe 13 noiembrie, plus altul pe 9 februarie cu „proxima semana”, să ne întâlnim, să vorbim, palavre. Oricum, eram supărat că a tot promis că face ceva și n-a făcut nimic. Aaa, uite, în noiembrie 2020, mi-a cerut o favoare. Erau zece apartamente închiriate la RIN Otopeni, i-am zis că dacă nu plătește, îi dau afară. Tot promitea că aduce bani. N-a plătit nimic, un blufeur.

- Vă pare rău că i-ați cedat lui acțiunile? 
- Într-un fel, da. Îmi pare rău că s-a ajuns la situația asta. Dar cum nimeni nu voia să se bage, am vrut să dau acțiunile. Începuse bine, cu Contra, cu Melero, cu jucători, arăta bine povestea.

- Fostul președinte, Constantin Anghelache, a declarat săptămâna trecută că „Pablo Cortacero și fostul finanțor vor fi chemați la bară” pentru tranzacția din vara 2020. Cum comentați? 
- Unii oameni, după o vârstă când începe să le pâlpâie filamentul, ar fi bine să stea acasă! Bat câmpii, îi place și lui să vorbească.

VIDEO Ionuț Negoiță, interviu exclusiv pentru GSP.RO: „Mă simt mult mai bine după plecarea de la Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Ionuț Negoiță, dezvăluiri-șoc: „Steaua caută finanțator. Mi-a zis: «Nu vrei să vii la noi?»"

EXCLUSIV Paul Anton merge la un club din Spania: „Dinamo nu va putea depăși situația până nu va sosi un investitor”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
dragdim
dragdim  •  27 August 2021, 21:44

Un mizerabil

iosif_kissomanul
iosif_kissomanul  •  27 August 2021, 16:59

Negoita cancerul lui Dinamo !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează