FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

DINAMO ÎN PLAY-OUT // Edi Iordănescu s-a dezlănțuit după victorie! Atacuri peste atacuri: "Îi fac o recomandare lui Dică"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 februarie 2018 21:51

Dinamo a ratat calificarea în play-off în ultima etapă, pierzând la Giurgiu, scor 0-2. Edi Iordănescu le-a răspuns dur celor care au făcut speculații prinvind corectitudinea echipei lui.

 "Îmi felicit echipa. Au demonstrat niște lucruri importante în seara asta.

Noi eram matematic calificați, ne asiguraserăm prezența deja în play-off.  Cei care au sărit în sus și s-au băgat în seamă, să fie atenți. Pentru mine nu există titulari și rezerve. M-am amuzat cu speculațiile pe care le-ați făcut. Mă refer la domnul de la Iași, care în loc să-și vadă de echipa lui a ieșit și a vorbit despre noi.

M-a surprins și declarația lui Dică (nr. care insinuase un posibil meci suspect între Astra și Dinamo). Am spus mereu că el poate ajunge la nivel înalt, dar îi fac o recomandare. Să se uite în curtea lui și să lase echipa noastră. După jocul cu Botoșani, i-am cerut domnului Niculae două lucruri. Să le dea o primă băieților și să vină în vestiar, să le transmită un mesaj.

Mă bucur mult pentru Hagi. Viitorul e o echipă pe care o respect enorm. E un proiect minunat acolo",  a declarat Edi Iordănescu la TV DigiSport. 

Vezi AICI echipele calificate în play-off și clasamentul la finalul sezonului regulat!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
haideusicfr
haideusicfr  •  25 Februarie 2018, 18:30

Sfatul care trebuie dat "stelistilor "dupa meciul mai putin reusit contra Lazio: faceti o reclamatie la TAS.: Lor sa li se injumatateasca golurile si voua sa vi se ...dubleze.!

fangigi
fangigi  •  25 Februarie 2018, 14:28
Postat de Velea Danut pe 25 Februarie 2018, 06:51

Edi nu s-a luat de un ANTRENOR. S-a luat de un sâsâit care se crede antrenor

Asa este! Edi Iordanescu e mult peste sasaila si a dovedit ca are si caracter! L-am criticat pana acuma mereu, dar aseara m-a facut sa-mi inghit cuvintele dand dovada de profesionalism! Asa ca de data asta Respect Edy!

169060557063831
Stefan Anghel  •  25 Februarie 2018, 12:54

il stiu pe iedy cand era cat mingea de folbal ! dan petrescu si ilie dumitrescu erau copii de mingii si ii cereau autografe lui marcel raducanu ! iedy era si el vedeta,nu alerga,dar ii puneau mingea la picior ilie si danut ! lehamite fata de clanul soprano din ghencea ! tactu l-a dat afara pe lita dumitru ca era de 10 ori mai bun ca el !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează