FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Un jucător poate rezilia cu Dinamo în orice moment. A ajuns spectator

Singura țintă ratată de Dinamo în această vară: „S-a suit în avion și a plecat”
Singura țintă ratată de Dinamo în această vară: „S-a suit în avion și a plecat”

Articol de - Publicat joi, 24 august 2023 12:17 / Actualizat joi, 24 august 2023 16:39

Geani Crețu, 23 de ani, a revenit în echipa „câinilor”, se antrenează zilnic sub comanda lui Ovidiu Burcă, dar nu mai face parte din planurile de viitor ale „alb-roșiilor”.

Geani Crețu, 23 de ani, a revenit în vară la Dinamo, însă este doar spectator la meciurile "câinilor" la revenirea în Liga 1. 

S-a aflat după 4 decenii » Mircea Geoană a dezvăluit ce i-a spus atunci Hagi: „Vă dau acum din casă și sper ca Gică să nu se supere pe mine”
PRIETENII LUI OVIDIU
S-a aflat după 4 decenii » Mircea Geoană a dezvăluit ce i-a spus atunci Hagi: „Vă dau acum din casă și sper ca Gică să nu se supere pe mine”

Conform informațiilor GSP.ro, jucătorul se antrenează sub comanda lui Ovidiu Burcă, doar că nu face parte din planurile de viitor ale tehnicianului.

Fotbalistul trebuie să-și rezolve situația cu clubul. Ori va pleca împrumut, ori va fi transferat definitiv.

A jucat în ediția trecută în Liga 1, la FC Argeș, dar n-a prins barajul

Dinamo l-a cedat în septembrie 2022, la FC Argeș, Geani Crețu a bifat multe prezențe la formația din Trivale, mai ales că era eligibil U21, doar că alb-violeții au renunțat la jucătorul de bandă în preajma dublei de la baraj dintre cele două echipe.

22de meciuri și un assist a bifat Geani Crețu ediția trecută în tricoul lui FC Argeș

Conform declarației de la acea vreme a lui Daniel Stanciu, oficial al piteștenilor, clubul nu a vrut să-l expună în perspectiva confruntării directe, astfel că Geani a plecat de la FC Argeș în zilele premergătoare dublei. 

A fost 6-1 pentru Dinamo pe Național Arena, apoi trupa lui Bogdan Vintilă s-a impus la Mioveni cu 4-2, "câinii" au revenit în Liga 1.

Conform contractelor în vigoare, Crețu a revenit în această vară în alb-roșu, fiind prezent încă de la reunirea formației.

Ovidiu Burcă nu și-a schimbat părerea vizavi de Geani Crețu

Încă de atunci mesajul lui Ovidiu Burcă a fost ferm, mai ales că tot același antrenor a fost de acord cu împrumutul său în toamna anului trecut.

"Pe Ricardo Grigore, care se întoarce după împrumut, îl cunosc de la juniori... El din varii motive a avut o stagnare, dar poate aduce un foarte mare plus în momentul acesta lui Dinamo.

Geani Creţu a avut o situaţie mai delicată, aici pe poziţia lui am preferat să folosim juniori şi de aceea am preferat să-l cedăm împrumut în SuperLiga. Acum rămâne să vedem ce decizie vom lua şi în privinţa lui, dacă rămâne sau nu", a precizat antrenorul, la jumătatea lunii iunie.

46de meciuri și un gol are Geani Crețu pentru Dinamo

VIDEO | Voluntari - Dinamo 2-3. Galeria lui Dinamo a cântat tot meciul și a creat o atmosferă superbă

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Șeful Petrolului a spus ce vrea de la meciul cu Dinamo: „Va fi dificil”

EXCLUSIV Un fost conducător al lui Dinamo e ferm: „Cionca are dreptate să ofere 1 leu pentru 10% din acțiuni. Prețul cerut de Red&White nu are acoperire”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (6)
creeperno534
creeperno534  •  24 August 2023, 22:30

Drum bun, cale batuta!

DMA87
DMA87  •  24 August 2023, 15:35

Aoleu, săracul de el! Să-i cumpere clubul un abonament, să îi ofere condiții omului. Să poată să vadă meciurile echipei liniștit.

popescu222
popescu222  •  24 August 2023, 15:09

Citind titlul am crezut ca e vorba de I Rosu...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează