FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI

Dinamo a validat noua Steaua! Ce-au scandat "câinii" înaintea meciului cu FC Botoșani

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iulie 2017 21:11

Meciul dintre Dinamo și FC Botoșani a avut o asistență de doar 7.134 de spectatori, restul suporterilor dinamoviștii fiind concentrați pe partida de joi din Europa League, cu Athletic Bilbao.

O mare parte dintre cei prezenți au făcut parte din Peluza "Cătălin Hîldan", iar la începutul meciului fanii prezenți în respectivul sector au scandat împotriva celor de la CSA Steaua. Au validat, practic, noua echipă a Armatei ca fiind marea lor rivală, uitând de FCSB, care se află în Liga 1.

De altfel, CSA Steaua a avut reunirea luni și oficialii acestei echipe spun că au palmaresul roș-albaștrilor până în 2003, moment în care Gigi Becali a preluat echipa. CSA a avut astăzi și primul ei meci amical împotriva celor de la Comprest București, scor 3-0. În noul sezon, echipa Armatei va juca în Liga a 4-a sau a 5-a, decizia finală fiind dată pe 20 august.

PANORAMA ARENEI NAȚIONALE LA MECIUL DE AZI

dinamo

Save

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (54)
431516447010175
Nuta Radu  •  24 Iulie 2017, 09:39

Domnilor nu va mai speriati de comportamentul acestor ziaristi comentatori ,aducetiva aminte de comportamentul lor de anul trecut cand il aducea zilnic de cateva ori pe post pe pariorul sumudica afirmand ca va face orice ca steaua sa nu ia campionatul mai mult sea bagat zinguri mingea in poarta ca sa fie siguri ca viitorul va bate,la fel si craiova si panduri dar cu toate aceste nereguli cei dela LPF si FRF sau facut ca ploua ,cei dela steaua la tas trebuia sa duca casete cu meciurile trucate .asa ca la ce va asteptati din patrea presei care trebuia sa fie cainele de paza sa se respecte regulamentele.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  24 Iulie 2017, 09:36
Postat de catalynn pe 24 Iulie 2017, 07:47

Si noi i-am "validat" inca de la primul antrenament de unde nu a lipsit Dinamo, m***, Dinamo! Insa una peste alta ei stiu cine suntem noi, noi cine sunt ei, si unii si alții de abia așteptam sa ne întâlnim in derby-urile adevărate si cel mai bun sa castige atat in teren cat si la nivel de galerii! E clar pt toata lumea ca peluza fcsbista e doar o gluma proasta ca si echipa pe care o susțin ...

De cand are Regal mare rivalitate cu Dinamo?

rjka
rjka  •  24 Iulie 2017, 09:35

respect dinamo singuri nostri rivali adevarati. fecsebisti sa le faca incontinoare coregrafie cainilor ca aia e singura si ultima lor coregrafie STEAUA INSEAMNA CSA

Vezi toate comentariile (54)
Comentează