FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR 3-1

Derby real

Articol de - Publicat luni, 03 martie 2008 00:00

Casa închisă, tensiune şi spectacol în tribune ca la un meci de cupe europene

Ghencea a arătat iar ca la un meci de Liga Campionilor. Nebunie în curtea stadionului, îmbulzeală şi tensiune de meci mare la porţi, semne clare de derby şi o dovadă a ascensiunii CFR-ului, aproape egală cu poziţia din clasament a ardelenilor. Suporterii s-au înghesuit la porţi, ca să intre mai repede, şi atmosfera îi făcea să-şi amintească de grupa din sezonul trecut european: "Ce de lume, parcă jucăm cu Real!".


A existat şi o diferenţă faţă de partidele memorabile din Ligă. Fanii Clujului, cam 250 de oameni, n-au putut să se abţină şi au declanşat înjurăturile la adresa Stelei chiar din momentul în care au coborît din autocare. Li s-a răspuns cu fluierături, care s-au oprit, în arenă, atunci cînd a apărut arbitrul Tudor, aplaudat cu generozitate de tribune! Convinşi că "centralul" le garanta imparţialitate, clujenii ţopăiau în sectorul lor, mîndri de primul loc, în vreme ce stadionul roşu-albastru se ruga pentru revanşa unui întreg campionat.

Protest
Steliştii s-au supărat că biletele s-au epuizat la case încă de la mijlocul săptămînii şi şi-au scris nemulţumirea pe un banner: "Luni-miercuri, casa închisă, de joi, bişniţa are cale deschisă". Ultraşii roş-albaştrilor le-au cerut celor din teren sacrificiu contra lui CFR: "Lupta noastră este o pasiune dusă la extrem".

Rednic: "Îi bate rău Steaua"
Rapidiştii au aşteptat şi ei cu interes rezultatul meciului dintre Steaua şi CFR, dar Mircea Rednic a fost convins că ştie deznodămîntul încă de ieri după-amiază: "Am văzut amîndouă echipele în pregătiri şi cred că roş-albaştrii vor cîştiga la scor!", a spus antrenorul giuleştean cu cîteva ore înainte de startul derbyului.

Pace între sud-americani
Fabbiani şi Pepe Moreno au pus capăt aseară disputei dintre ei, cu doar cîteva minute înainte de startul jocului. Atacanţii şi-au dat mîna chiar pe teren, pentru a le transmite un mesaj de pace şi suporterilor. Argentinianul lui CFR şi columbianul Stelei avuseseră un conflict aprins în Cipru, unde s-au pregătit ambele echipe.

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (22)
 •  04 Martie 2008, 00:39

Cine isi mai aduce aminte ce ziccea Gigi in urma cu ceva zile... "Tudor e arbitru bun, am incredere in el" si "ma tem de tusieri..." Citatele sunt aproximative dar asta era idea. Daca ne uitam bine, traducerea exacta din Machedona via Oier cu pasuni furate, asta inseamna "Pe Tudor am reusit sa-l mituiesc, am acces la butoanele lui, ( ...ceva rasad de primavara si o sapa ascutita de cel mai bun profesionist ) insa tusierii astia cer bani grei bre si eu nu dau banii furati de mine cu atata munca, din principiu dom'le!!! In rest DNA-ul poate sa faca ceva daca ... ADN-ul nu s-a distrus. :))

 •  03 Martie 2008, 23:03

Singurul derby care conteaza este Rapid-Poli. Forza Rapid, respect Poli Timisoara.

 •  03 Martie 2008, 15:11

ba (anti mitici)acolo la voi e o zona foare frustrata cara mananca toata ziua kkt. hai ciao AUTONOMIE + CAMPIONAT TREZITI-VA DIN VISAT

Vezi toate comentariile (22)
Comentează