FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

"Decât sâ-l dau pe Alibec pe 3 milioane, mai bine îl vând pe 2 milioane" » Motivul din spatele unei decizii aparent ciudate

Articol de GSP - Publicat luni, 25 decembrie 2017 14:08

Adus în urmă cu un an pentru 2 milioane de euro, de la Astra, Denis Alibec, 26 de ani, ar putea pleca în această iarnă.

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că preferă să-l vândă pe atacant pentru 2 milioane de euro, nu pe 3, din cauza unei clauze dintre contractul de transfer.

"Pe Alibec nu-l dau pe 3 milioane de euro din cauza procentelor pe care le am cu Astra. Potrivit contractului, Astra primește 10% dintr-un viitor transfer sau 1 milion de euro dacă suma este mai mare de 2,5 milioane de euro.

Așa că de aceea nu-l dau așa. Păi, decât sâ-l dau pe 3 milioane, mai bine pleacă pe 2 milioane de euro. Acum vreau 5 milioane de euro pe el", a spus Becali la TV Digi Sport.

3.000.000 €este cota lui Alibec, potrivit transfermarkt.de

În cele 18 meciuri din Liga 1, Denis Alibec nu a marcat niciun gol, având două reușite în cupele europene.

Citește și: Ce-a fost și ce-a ajuns! În vară ar fi părut un transfer SF! "Îl luăm noi împrumut pe Alibec. În 6 luni îl vom pune pe picioare"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (26)
haideusicfr
haideusicfr  •  26 Decembrie 2017, 12:55

Lasa ma baiatul in pace ca-l distrugi. De o vreme incoace numai in bara de la poarta o dai. Ti-au luat banii mintile. Si mai te pozezi in fata icoanelor.

147259629210475
Valentin Onea  •  26 Decembrie 2017, 09:44

Vrabia ( Becali ) dolari viseaza. Cine-l mai crede ? S-au fript si cei din west cu gloabele spoliate ale lui Becali , vezi - Chiriches, Gardos, Stanciu, Chipciu, Rusescu. Poate prin RUSIA , AZERBAGJIAN, sa mai dea o teapa, altfel i-si lasa fetele fara zestre.

the_gunner
the_gunner  •  26 Decembrie 2017, 07:01

Se vede aici cit de deziluzionat e omul . Dadea ca sigur transferul la Crystal Palace pe 11 mil . Acum e multumit cu 2 .Ar fi interesant de stiut cit cheltuie el cu presa .Cit plateste ca sa-l tina in atentia cititorilor .Ce ar face daca "ziaristii " care-I avem ar fi ZIARISTI si nu si-ar prostitua meseria de dragul unui pumn de dolari de la acest papagal .scirbos . Si cind te gindesti ca individul voia sa fie presedintele tarii si unii l-ar fi votat !

Vezi toate comentariile (26)
Comentează