FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

De viitor

Articol de - Publicat marti, 29 ianuarie 2008 00:00

Rapidiştii monitorizează un fundaş dreapta camerunez de la Rio Maior, care l-ar putea înlocui pe Săpunaru, cerut de FC Moscova

Campania de transferuri a Rapidului nu s-a încheiat. Ruşii de la FC Moscova îl vor pe Cristian Săpunaru (23 de ani), apărătorul pentru care clubul din Grant a respins deja o propunere de la Udinese. Oficialii din Giuleşti nu agreează despărţirea de jucătorul declarat cel mai bun fundaş dreapta din Liga I în Top Gazeta, dar îşi iau măsuri de precauţie.

În atenţia lui Rednic e camerunezul Innocent Felix Awoa Zoa, 19 ani, de la Rio Maior. Africanul e component al "naţionalei" de tineret a ţării sale şi s-a transferat recent la formaţia din liga a treia portugheză. Awoa a impresionat contra Rapidului marţea trecută, într-un amical încheiat la egalitate, 1-1. "Puriul" caută în continuare şi un mijlocaş dreapta. A fost duminică la Leiria - Coimbra 3-1, pentru a-i urmări pe Harison şi Cadu, dar brazilienii gazdelor nu l-au încîntat.

"Sînt oferte pentru mai mulţi rapidişti, dar nu dăm pe nimeni! Ba dimpotrivă, o să mai aducem jucători, pentru că vreau concurenţă!"

Mircea Rednic

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează