FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Șucu s-a întâlnit cu Șumudică în această seară! După o oră și jumătate de discuții, a dat verdictul: „Dacă mă întrebați dacă îl pun antrenor...”

Articol de - Publicat joi, 02 mai 2024 19:24 / Actualizat joi, 02 mai 2024 20:11

Dan Șucu, acționatul majoritar de la Rapid, a dezvăluit că s-a întâlnit cu Marius Șumudică azi (joi). Cei doi au discutat o oră și jumătate, iar omul de afaceri și-a exprimat o primă opinie favorabilă despre antrenorul liber de contract, semn că între cele două părți ar putea urma o colaborare.

Rapid e foarte aproape să rateze locurile de cupe europene, mai are doar șanse teoretice să termine în Top 3. E la 8 puncte de Universitatea Craiova, locul 3, cu 3 etape rămase. În acest context, Bogdan Lobonț nu va mai fi „principal” din vară, condiția să rămână era să o ducă pe Rapid în Conference.

Dan Șucu a decis cine va fi noul director sportiv de la Rapid » Daniel Niculae pleacă! + detalii incredibile din interior: „Picătura finală!”
Rapid
Dan Șucu a decis cine va fi noul director sportiv de la Rapid » Daniel Niculae pleacă! + detalii incredibile din interior: „Picătura finală!”

Înlocuitorul ar putea fi Șumudică, liber după despărțirea de Gaziantep. El s-a întâlnit cu Șucu și i-a lăsat impresia de om echilibrat acționarului de la Rapid, care vrea să reorganizeze complet conducerea clubului. Va renunța la Daniel Niculae și va numi un nou președinte la finalul sezonului.

Dan Șucu, surprins plăcut după întâlnirea cu Marius Șumudică: „Mi-a lăsat o impresie mai mult decât bună!”

„M-am văzut astăzi cu domnul Șumudică, a fost o întâlnire plăcută, de aproximativ o oră și 30 de minute, în care domnia sa mi-a expus ideile despre fotbal, strategia, cum ar vedea lucrurile la Rapid. Dânsul a dorit să mă cunoască, la fel, eu am vrut să îl cunosc personal pe domnul Șumudică, să văd cum gândește… Mi-a lăsat o impresie mai mult decât bună!

Bineînțeles, dacă o să mă întrebați acum dacă îl punem antrenor pe Marius Șumudică, nu o să pot să vă dau răspunsul. Vom vedea zilele următoare… E foarte important să vedem dacă ne atingem obiectivul.

Mai avem o șansă, chiar dacă teoretică. Trebuie să fim focusați sută la sută și chiar dacă procentele de a merge în Europa au scăzut, asta nu înseamnă că nu trebuie să ne jucăm șansa până la capăt, așa cum îi stă bine Rapidului”, a declarat Șucu, potrivit Fanatik.

Dan Șucu: „Marius Șumudică mi-a lăsat impresia de om echilibrat”

„Bogdan Lobonț este antrenorul nostru până la finalul acestui campionat, un caracter deosebit. Împreună cu colegii mei vom lua o decizie clară din punctul de vedere al băncii tehnice în funcție și de partida cu CFR Cluj.

Marius Șumudică mi-a lăsat impresia unui om echilibrat, se vede că este un antrenor care a câștigat titluri și evident că este un mare rapidist. A fost doar o primă discuție, anunțasem public că mă voi vedea și cu domnul Șumudică și obișnuiesc să-mi țin promisiunile.

Am povestit, ne-am cunoscut mai bine, cu toții ne dorim un singur lucru, să găsim soluții pentru binele Rapidului! Dar, repet, a fost doar o discuție, nimic mai mult…”, a mai declarat Dan Șucu pentru sursa citată.

VIDEO. Raul Rusescu: „Comunicatul lui Șucu e foarte grav. Îi văd pe Coman și Șumudică la Rapid”

Citește și:

Rapidctatura
EDITORIAL
Rapidctatura
„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”
RAPID
„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (16)
fecere2
fecere2  •  03 Mai 2024, 12:37

cand spui ca Sumudica este un om echilibrat este ca si cum ai zice ca Futin este normal ,ce o fi fumat omul asta ?

voxpopuli
voxpopuli  •  03 Mai 2024, 00:59
Postat de dobrin pe 02 Mai 2024, 23:51

Șucu feat. Marius: „Te cunosc după sandale / Șumudicão / Că ești băiat de locale / Șumudicão / Te cunosc după saboți / Șumudicão / Că ne-ai zăpăcit pe toți / Șumudicão”...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

supereduardo10
supereduardo10  •  02 Mai 2024, 23:56
Postat de superdaniel72 pe 02 Mai 2024, 20:15

As fi curios sa spuna sucubetu, daca stie, cite titluri a cistigat sumudica. cica zice ca a cistigat titluri ca si antrenor... ca de aceea vrea sa discute cu el...

Acastigat titluri habarnache ca jucator si antrenor. Sau la mintea voastra nu se pune ? :))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează