FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ, DUMINICĂ, 20:45, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

Dan Petrescu, mesaj înaintea meciului cu FCSB: "Dacă mi se întinde o mână nu voi refuza"

Dan Petrescu și Mihai Stoica
Dan Petrescu și Mihai Stoica

Articol de - Publicat vineri, 27 aprilie 2018 17:01

Hotărât să îi readucă pe clujeni pe prima poziție în Liga 1, Dan Petrescu admite că FCSB pornește cu prima șansă în meciul decisiv pentru titlu.

  • FCSB - CFR Cluj se joacă duminică, de la 20:45, liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look TV.

„Matematic, lupta pentru titlu rămâne deschisă și în cazul unei înfrângeri, dar este logic că, în cazul în care FCSB va câștiga acest meci, le va fi foarte greu să mai piardă acest campionat, îmi este foarte greu să cred că se vor mai încurca. A trecut mai mult de un an de când FCSB nu a pierdut pe teren propriu, prima șansă o au ei, iar noi va trebui să facem un meci extraordinar.

Dacă există vreo echipă care poate bate FCSB, acea echipă este CFR Cluj. Totuși, să nu ne gândim că dacă ne întoarcem de la București cu un rezultat bun, nu va trebui să câștigăm meciurile rămase. Singura soluție să luăm titlul este să câștigăm toate partidele următoare”, a prefațat Petrescu derby-ul cu FCSB. 

În ciuda tensiunilor din ultima vreme, tehnicianul „feroviarilor” îngroapă securea războiului cu Mihai Stoica, recunoscând că merge la București cu inima deschisă.

„Îmi doresc să fie un stadion plin, pentru că doar atunci simți cu adevărat că ești antrenor, că ești fotbalist, când joci în fața unui public numeros. Cel mai bun exemplu este Craiova. Normal, voi fi tratat ca un adversar pe Arena Națională, dar dacă cineva îmi întinde mâna, voi da mâna cu oricine. Voi fi oaspete, eu respect pe toată lumea, până când sunt atacat", a adăugat Dan Petrescu. 

programul etapei cu numărul 7 din play-off

program etapa 7

 clasament play-off

clasament

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (7)
673474022797724
Simi Bidilean  •  28 Aprilie 2018, 05:16

F.C.S.B = STEAUA BUCURIESTI , DE LA INFINTAREA STELEI IN ANI INTERBELICI . SI PANA IN PREZENT - AS.STEAUA = TALPAN.

105933570212125
Tudora Gheorghe  •  28 Aprilie 2018, 00:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zorrozabal
zorrozabal  •  27 Aprilie 2018, 19:55

Dan Petrescu se tot screme sa piarda primul loc in favoarea fcsb-ului,unde spera sa vina din vara, desi ar trebui sa realizeze ca lui Becali nu ii place de el!Altfel nu se explica de ce alcatuieste echipa atat de prost!Cu toate ca are un lot mult imbunatatit-din iarna-el nu ii baga nici pe Ionita,nici pe Costache,nici pe Mailat!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează