FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Gata, Dan Petrescu intră-n pâine! Detalii din contractul semnat astăzi

Dan Petrescu face lista de transferuri la CFR Cluj. Foto: GSP
Dan Petrescu face lista de transferuri la CFR Cluj. Foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2024 14:04 / Actualizat marti, 30 aprilie 2024 17:11

Dan Petrescu, 56 de ani, a ajuns la un acord privind semnarea angajamentului cu CFR Cluj. Astăzi își va pune iscălitura pe noul contract, iar munca o va începe de miercuri, de la 1 mai

Dan Petrescu a revenit la Cluj Napoca și va începe imediat munca la CFR! Antrenorul de 56 de ani a ajuns la un acord cu patronul Nelu Varga pentru noul angajament, pe care îl va semna astăzi, iar de la 1 mai începe, practic, munca la formația "feroviarilor", alături de care a câștigat patru campionate.

Întrebat despre titlul FCSB-ului, Tudorel Stoica a răbufnit: „Echipa aia nu există! Sunt doar 4 litere din alfabet” » Liderul „viteziștilor” lansează o provocare
FCSB
Întrebat despre titlul FCSB-ului, Tudorel Stoica a răbufnit: „Echipa aia nu există! Sunt doar 4 litere din alfabet” » Liderul „viteziștilor” lansează o provocare

CFR Cluj țintește locul 2 în acest final de sezon, este la bătaie cu Universitatea Craiova, cele două fiind la egalitate de puncte, 37, cu trei runde înaintea finalului play-off-ului.

Se trage linia la CFR Cluj: Dan Petrescu face strategia, va decide cine rămâne, cine pleacă

CFR Cluj va pătrunde în noua „eră Dan Petrescu”. SuperDan va analiza prestația jucătorilor din actualul lot, va decide în zilele ce urmează cine rămâne și cine continuă la gruparea din Gruia.

De asemenea, va discuta și negocia cu Nelu Varga despre fotbaliștii ce-ar urma să semneze cu CFR Cluj în viitorul apropiat, totul depinzând de bugetul pentru transferuri pe care îl vor avea „feroviarii” în mercato de vară.

Dan Petrescu va continua colaborarea cu Ovidiu Hoban, interimarul din prezent, care a fost apreciat de reputatul tehnician în anii petrecuți în alb-vișiniu. SuperDan îi va (re)aduce pe Valeriu Bordeianu și Bogdan Aldea la echipa din Gruia, colaboratorii săi de încredere, atât de la CFR, cât și de la Jeonbuk în Coreea de Sud.

Salariu de SuperDan în Gruia: 30.000 de euro/lună

SuperDan va avea un supersalariu în Gruia: 30.000 de euro/lună, aproximativ la fel ca în mandatul precedent. Oricum, peste italianul Andrea Mandorlini (18.000 de euro/lună) și Adrian Mutu (15.000 de euro/lună).

La salariul „de bază” se vor adăuga prime duble de victorie în competițiile interne, bonusuri de promovare jucători U21, de fotbaliști la echipa națională, la loturile de juniori, de golgheter al Ligii 1 etc.

1,5 milioanede dolari era salariul anual al lui SuperDan în Coreea de Sud

Clauza de reziliere a lui Dan Petrescu - 400.000 de euro

Dan Petrescu va avea și o clauză, în oglindă, cu CFR Cluj. Se va cifra la 400.000 de euro, precum cea precedentă. Dacă pleacă din proprie inițiativă, plătește el. Dacă este concediat de către club, primește el suma.

Totodată, pentru viitorul sezon, bonusul de titlu, de 200.000 de euro, va fi condiționat de accederea într-o grupă europeană. Fiind trei sume distincte, în funcție de eventuala calificare. Suma totală ar fi pentru calificarea în grupele Champions League.

Oricum, bonusul antrenorului este cel puțin dublu față de cel al celui mai bine plătit jucător din lot.

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Salvatorul Botoșaniului de la Ploiești întrevede miracolul: „Mare lucru, este wow!” » Cum îl descrie pe Bogdan Andone

INTERVIU EXCLUSIV Întrebat despre titlul FCSB-ului, Tudorel Stoica a răbufnit: „Echipa aia nu există! Sunt doar 4 litere din alfabet” » Liderul „viteziștilor” lansează o provocare

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  30 Aprilie 2024, 19:51

Dan Petrescu va decide cine rămâne și cine continuă la CFR Cluj. Dar cine pleacă nu va decide?

tororosso
tororosso  •  30 Aprilie 2024, 18:16

Începe Circul ! ... A venit din vacanță și flămând de euroi după turneul ne reușit în Coreea de Sud . Aici se zice că este bun în L1 dar fără Dâncu SRl ,frații Kovacs va pleca după 10 penalti-uri ne acordate .

VanBasten2000
VanBasten2000  •  30 Aprilie 2024, 16:29

Intra in pita, bai, ca e la Cluj.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează