FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu, amintiri din China: „N-aveam pe nimeni la conferință. Îmi spuneau să vorbesc singur!” :D

Articol de - Publicat duminica, 25 august 2019 10:09

Dan Petrescu (51 de ani), antrenorul campioanei CFR Cluj, a fost autorul unui moment amuzant după victoria echipei sale cu FC Botoșani, scor 4-1 (Pereira '19, Deac '25, '74 pen. Păun '36 / Cîmpanu '79).

  • Slavia Praga - CFR Cluj, returul din play-off-ul UCL, se joacă miercuri, 28 august, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.
  • În tur, cehii au câștigat cu 1-0.

Petrescu a rememorat perioada în care antrena în China și le-a dezvăluit jurnaliștilor prezenți la conferința de presă de după meciul cu Botoșani faptul că, după unele meciuri, „Bursucul” vorbea singur, niciun jurnalist chinez nefiind interesat de ceea ce avea tehnicianul să transmită.

„E bine, sunteți 4. Eu în China n-aveam pe nimeni la conferință. Întrebam «Ce facem?» și îmi spuneau să vorbesc singur, pentru o televiziune. Când aveam meciuri acasă, îmi puneau o întrebare.  

La meciul cu Celtic era multă lume și am fost surprins. Acum mă așteptam să fie mai puțini, pentru că nu tratăm la fel de serios meciurile de campionat. Adică voi, pentru că eu le tratez”, a spus Dan Petrescu după partida CFR - Botoșani 4-1.

După această victorie, CFR s-a așezat din nou în fotoliul de lider al Ligii 1, cu 17 puncte.

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, surprins de decizia lui Victor Pițurcă: „Nu mă așteptam, n-a mai antrenat de mulți ani”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
cseacseavlez
cseacseavlez  •  25 August 2019, 12:39

"După această victorie, CFR s-a așezat din nou în fotoliul de lider al Ligii 1"...din nou....iarăşi...dintotdeauna....şhi aşhe mai departe...***....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează