FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Nu mai e la FCSB, dar „Aguero” are încredere totală în formația lui Becali: „Foarte talentați, pot trece de preliminarii!”

Ovidiu Perianu (număul 25), în perioada în care FCSB apela la serviciile sale / Sursă foto: Imago Images +16   FOTO
Ovidiu Perianu (număul 25), în perioada în care FCSB apela la serviciile sale / Sursă foto: Imago Images

Articol de , - Publicat marti, 23 aprilie 2024 10:19 / Actualizat marti, 23 aprilie 2024 10:19

Chiar dacă nu mai se află astăzi în lotul celor de la FCSB, Cristi Dumitru și Ovidiu Perianu își felicită foștii colegi pentru maniera autoritară în care au dominat acest sezon, roș-albaștrii urmând să-și adjudece titlul după aproape nouă ani de așteptare.

E o chestiune de timp până când FCSB va deveni noua campioană a României, existând posibilitatea ca momentul să se oficializeze chiar în etapa intermediară de la jumătatea săptămânii, dacă jocul rezultatelor va fi de partea băieților lui Charalambous și Pintilii.

Trauma care-l urmărește și azi pe triplul campion cu FCSB: „Tânjesc după meciul ăla!” + Verdict despre șansele roș-albaștrilor la grupele UCL
FCSB
Trauma care-l urmărește și azi pe triplul campion cu FCSB: „Tânjesc după meciul ăla!” + Verdict despre șansele roș-albaștrilor la grupele UCL

Crescut la academia bucureștenilor, dar fără să mai fie astăzi sub contract cu echipa patronată de Gigi Becali, atacantul Cristi Dumitru, 22 de ani, în prezent la Gloria Buzău, e de părere că foștii coechipeiri „le-au dat peste nas” tuturor contestatarilor.

Fost la FCSB, Cristi Dumitru se bucură pentru rezultatele roș-albaștrilor: „Foarte talentați, pot trece de preliminarii”

„Au condus campionatul de la cap la coadă, meritau să fie campioni și cred că au dat peste nas la multă lume. Sunt foarte buni, foarte talentați.

Cred că pot trece de preliminarii, sunt o echipă omogenă, toți sunt de 3-4 ani împreună și cred că vor face lucruri bune [în Europa]”, a declarat Cristi Dumitru, cel poreclit cândva „Aguero”, la microfonul GSP.

Ovidiu Perianu încă aparține de FCSB: „Le doresc să nu piardă niciun meci până la final”

Tot la Gloria Buzău evolează în acest moment și mijlocașul defensiv Ovidiu Perianu, pe care FCSB l-a împrumutat pe durata sezonului actual mai întâi la Universitatea Cluj, apoi la divizionara secundă din Crâng. Fotbalistul de 22 de ani i-a dezvăluit reporterului GSP ce impresii i-a provocat parcursul spectaculos reușit de echipa de care aparține:

„Am văzut meciul lor cu Rapid, îmi doream să câștige ca să fie campioni, dar vor deveni cu siguranță în următoarea etapă. După părerea mea, FCSB a fost cea mai bună echipă, cea mai omogenă, chiar au format o echipă anul acesta și le doresc să nu piardă niciun meci până la final.

Momentan, eu mă gândesc doar la Gloria Buzău, apoi voi vedea ce se va întâmpla în vară și ce alegere voi face”, a punctat Ovidiu Perianu.

La fel ca-n cazul lui Cristian Dumitru, și Ovidiu Perianu și-a făcut ucenicia la academia din Berceni a clubului. Mijlocașul are 45 de meciuri la prima echipă a roș-albaștrilor, dar în ultimii ani a fost împrumutat în permanență de roș-albaștri.

Perianu și Cristi Dumitru, antrenați la Buzău de Andrei Prepeliță, țintesc primăvara aceasta promovarea pe prima scenă. Duminică, Ovidiu Perianu a adus victoria buzoienilor în fața lui Csikszereda, într-un meci cu implicații din play-off-ul ligii secunde.

FOTO. Amintiri din altă viață: Ovidiu Perianu a fost pe teren în celebrul meci jucat de FCSB cu Backa Topola

+12 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV Semnal de alarmă pentru FCSB: „Nu ajunge în nicio grupă!” » Ce trebuie să facă Becali urgent

EXCLUSIV Propunere în direct pentru Gigi Becali: „E printre cei mai compleți din campionat”

VIDEO Titularul de la FCSB are oferta pe masă: „15.000 de euro salariu lunar”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
iung811
iung811  •  23 Aprilie 2024, 13:38

Aguero.. , voi chiar sunteți ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează