FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Două opțiuni pentru CFR, care nu poate juca în Gruia meciul cu Petrolul: „Pentru Cluj Arena nu am primit răspuns”

CFR Cluj a pierdut ultimul meci jucat în Gruia, 0-1 cu Sivasspor // foto: Imago Images
CFR Cluj a pierdut ultimul meci jucat în Gruia, 0-1 cu Sivasspor // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2022 11:35 / Actualizat joi, 22 septembrie 2022 12:53

Cristian Balaj (51 de ani), președintele lui CFR Cluj, spune că există două variante de stadion pentru meciul campioanei cu Petrolul, din etapa 12 a SuperLigii.

CFR Cluj nu poate disputa meciul cu Petrolul din etapa 12 a SuperLigii, programat pe 1 octombrie, pe arena obișnuită, „Dr. Constantin Rădulescu”, întrucât acolo se desfășoară lucrări de înlocuire a gazonului.

Cenzură în Spania! Șefii La Liga vor comentarii pozitive la meciurile transmise, altfel cer înlocuirea comentatorilor! Detalii incredibile
SPANIA
Cenzură în Spania! Șefii La Liga vor comentarii pozitive la meciurile transmise, altfel cer înlocuirea comentatorilor! Detalii incredibile

„Vișiniii” au făcut o cerere de închiriere a stadionului Cluj Arena, casa rivalei din oraș, „U”, dar nu au primit un răspuns și este greu de crezut că acest lucru se va întâmpla într-un timp util. Astfel, s-au orientat către stadioanele din Mediaș și Sf. Gheorghe, dintre care va ales cel care va găzdui partida cu Petrolul.

CFR Cluj - Petrolul, la Mediaș sau Sf. Gheorghe

„Cei de la Ploiești au fost înțelegători. Am solicitat 3 zile suplimentare, regulamentul spune că trebuie anunțată LPF cu 10 zile înainte dacă se schimbă locul de disputare al partidei. Sau, în eventualitatea în care există acceptul echipei adverse, doar cu 7 zile înainte.

Cei de la Petrolul au dat dovadă de înțelegere, ne-au acordat timpul suplimentar, așa că putem anunța cu 7 zile înainte. Bineînțeles, vom fi în contact cu ei, în situația în care se ia decizia mai repede.

Am făcut o solicitare către CJ Cluj, care este proprietar al stadionului Cluj Arena. Nu am primit un răspuns oficial, așa că am fost obligați pentru a respecta regulamentul și a nu risca să nu disputăm meciul, să facem o solicitare la Mediaș și una celor de la Sepsi.

Am primit răspuns pozitiv și de la Mediaș, și de la Sepsi. Să vedem unde vom juca. Mediaș ne-ar conveni, doar că starea gazonului a avut de suferit în urma numărului mare de partide programate în ultima perioadă.

Vom analiza și vom lua o decizie, suntem obligați să o facem. Nu putem aștepta după un răspuns, pentru că am ieși din termenul stabilit în regulamentul de organizare al competiției”, a precizat Balaj la Pro Arena.

În acea etapă, pe 2 octombrie, la Mediaș va juca și Hermannstadt, cu Sepsi OSK. Stadionul din Sf. Gheorghe va fi liber în acel weekend, dar distanța până acolo de la Cluj-Napoca este mai mult decât dublă față de cea până la Mediaș.

Mai multe știri din Liga 1: 

După startul bun al Rapidului în campionat, Victor Angelescu i-a trasat obiectivul lui Adrian Mutu: „Nu putem depune armele”

Situație incredibilă la un club din Liga 1 » Jucătorul a făcut vizita medicală și urma să fie prezentat, dar a fugit de la hotel

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează