FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Contra e convins de forţa Petrolului: "Ne vom bate cu Steaua"

Articol de - Publicat sambata, 29 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 28 iunie 2013 20:56

Cosmin Contra crede că Petrolul va fi la nivelul roş-albaştrilor pe 10 iulie, cînd se va juca Supercupa, şi speră ca Bokila să rămînă la Ploieşti.

- Domnule Contra, care sînt concluziile după primele zece zile de cantonament?
- Sînt mulţumit de munca băieţilor, dar nu sîntem încă la capacitate maximă. Nu mă interesează momentan rezultatele din amicale.

- Care mai e situaţia lui Bokila?
- Este aici, se antrenează cu noi, joacă cu noi. Dacă va pleca, vom pierde mult ca forţă de joc. Sper să se facă un efort şi să fie adus un înlocuitor pe măsură în cazul în care Bokila va fi vîndut.

- V-aţi făcut o impresie despre jucătorii veniţi în probe, Ruben Ramos şi Pablo de Lucas?
- Au venit să se bată pentru postul de titular. Pe Ruben îl cunosc, l-am antrenat la Fuenlabrada, a dat 14 goluri acolo, are experienţă şi în Italia, şi la echipele secunde ale lui Real sau Atletico. Pablo îmi confirmă de la meci la meci că poate să fie o achiziţie bună, să ne ajute, pentru că vom avea multe meciuri sezonul viitor.

"Vrem să aducem un nume mare la Ploieşti"

- Sînteţi mulţumit de tragerea la sorţi din Europa League?
- Da, dar noi trebuie să respectăm orice adversar şi sper să-i fac pe băieţi să fie serioşi. Am văzut un meci al finladezilor de la Inter Turku, pentru că îi consider favoriţi la calificarea în primul tur. Este o echipă care are un antrenor olandez, cu stabilitate la nivelul băncii tehnice, joacă într-un sistem 4-3-3, cu jucători în faţă destul de mobili. Îmi doresc să trecem două tururi, să ajungem în barajul pentru calificarea în grupe şi să aducem o echipă mare la Ploieşti.

- Cum vedeţi Supercupa cu Steaua?
- Întîlnim echipa campioană. La nivel de jucători are o experienţă mult mai mare decît noi, dar, dacă sîntem bine la ora jocului, putem să ne batem de la egal la egal cu oricine.

Amicalele Petrolului din Slovenia
Petrolul - Lokomotiva Zagreb: 2-2
Petrolul - Hajduk Split: 0-1
Petrolul - NK Maribor: 1-1
Petrolul – Partizan Belgrad: 30 iunie
Petrolul – Ludogorets Razgrad: 2 iulie
Petrolul – Kuban Krasnodar sau Metalurg Donetsk: 4 iulie

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (25)
petrolulgalbenalbastru
petrolulgalbenalbastru  •  29 Iunie 2013, 19:37
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

RESTUL DE 1% REPREZINTA INTELIGENTA TA !

nickname
nickname  •  29 Iunie 2013, 19:09
Postat de behemot pe 29 Iunie 2013, 01:56

"ne vom bate cu steaua" inseamna ca vine tigania din ploiesti pe teren ca drogatul ala imputit care l-a lovit pe galamaz pe la spate. contra, inchide gura, fa-te ca ai bun simt.

Boschetule, Contra nici macar nu a pronuntat numele echipei tale favorite ! A spus ca la ora meciului se poate bate de la egal cu oricine ! Deja se stie, la ora meciului nu v-om avea adversari, doar pretendenti la castigarea meciului .De cand v-a plecat Rusescu , ala este in ghips si inca unu aproape transferat , voi nu mai puteti sa emiteti pretentii doar cu echipele de la locul 5 in jos !

alepetrolul
alepetrolul  •  29 Iunie 2013, 18:10

Se baga cam aiurea in seama pe aici stelistii pe sectiunea Petrolului, arunca cu jigniri si sunt mandri ca sunt bucuresteni, daca intr-adevar era ceva de ei nu se comportau asa, dar ce sa mai, multi dintre ei sunt vopsiti de aia de n-au calcat in viata lor pe un stadion de fotbal, ca la campaniile electorale nu s-au facut cadouri bilete la meci, doar galeti, faina sau mai stiu eu...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează