FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Clauza secretă din contractul lui Vlad Chiricheș cu FCSB » Ce se întâmplă la vară

Vlad Chiricheș, 35 de ani, tocmai s-a operat la cot
Vlad Chiricheș, 35 de ani, tocmai s-a operat la cot

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2024 17:33 / Actualizat vineri, 26 aprilie 2024 18:47

Gigi Becali a dezvăluit că dacă FCSB ia titlul, contractul lui Vlad Chiricheș (35 ani) se prelungește automat cu un sezon.

  • Meciul FCSB - Farul este programat sâmbătă, de la 20:30, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

În finalul primei reprize a derby-ului cu Rapid, pe 20 aprilie, Vlad Chiricheș a căzut prost și s-a lovit la cot. A încercat să rămână în derby, însă nu a rezistat nici măcar până la pauză.

Îl mai recunoașteți? Reconvertit profesional de la fotbal, starul argentinian este campion la Miami!
INEDIT
Îl mai recunoașteți? Reconvertit profesional de la fotbal, starul argentinian este campion la Miami!

Ce spune Gigi Becali despre contractul lui Vlad Chiricheș

Iar de curând a fost operat. Data revenirii sale pe teren este incertă, iar patronul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit ce se va întâmpla cu fundașul în vârstă de 35 de ani la vară.

„E posibil să revină Chiricheș până la finalul sezonului, să vedem. El trebuia să stea 4 săptămâni, nu? Două aproape că au trecut. Mai sunt încă două. Ar fi bine să prindă ultimele două jocuri. Deja își intrase în mână, păcat.

Dacă îl aveam noi pe Chiricheș în meciul cu Sepsi OSK, nu mai era așa. Eram campioni acum. Da, așa era. El are o clauză care spune că se prelungește contractul cu un an dacă luăm campionatul” este citat Gigi Becali de fanatik.

Pentru a deveni campioană, lui FCSB îi mai trebuie un punct, pe care-l poate obține chiar sâmbătă seară, contra Farului.

Mihai Stoica despre Vlad Chiricheș: „În 10 zile ar trebui să se antreneze”

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a vorbit și el despre situația lui Chiricheș. „Chiricheş s-a operat ieri şi operaţia a fost un succes total. Rămâne de văzut. În 10 zile ar trebui să se antreneze. Ar trebui să fie apt fizic pentru Euro şi pentru ultimele două meciuri de la noi, dar sper să nu fie cazul să rişte.

Mâna nu este ca piciorul. Doar câteva zile nu se poate antrena, pentru că este vorba de fluxul sangvin care îţi poate crea probleme”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Chiricheș este la a doua accidentare în acest sezon, după cea suferită în august anul trecut. Atunci a fost vorba despre o leziune musculară care l-a ținut departe de gazon timp de 27 de meciuri!

VIDEO. FCSB - FARUL » Dacă va face cel puțin egal, FCSB este noua campioană din Superligă! Primul titlu după 9 ani de pauză

Ați mai putea citi:

Luptă dinamitată în play-off » Cine a luat licență pentru cupele europene

Cutremur la Rapid! Daniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  27 Aprilie 2024, 09:15
Postat de frontline pe 26 Aprilie 2024, 18:15

Adevarul este ca fotbalistul Chiriches a făcut diferența în play off. Sănătate grabnică ii uram !

Se face bine, joaca doua meciuri si apoi mai sta 6 luni pe tusa.

frontline
frontline  •  26 Aprilie 2024, 18:15

Adevarul este ca fotbalistul Chiriches a făcut diferența în play off. Sănătate grabnică ii uram !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează