FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ. „Dan Petrescu e un maniac” » Noi dezvăluiri din interior despre antrenorul campioanei

Dan Petrescu. foto: GSP
Dan Petrescu. foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2020 23:15

Într-o perioadă în care CFR Cluj se scaldă în apele tulburi ale conflictului dintre Dan Petrescu și Alin Minteuan, Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei, a oferit detalii despre cum și-a petrecut „Bursucul” perioada de izolare. 

„Şi în această perioadă, Dan Petrescu a fost zi de zi la stadion. În fiecare dimineaţă, el era la birou, vedea meciuri, pregătea meciuri. El n-a avut pauză deloc. 

E un pic maniac cu fotbalul. L-ar mânca pe pâine! Cred că e omul care a văzut cele mai multe meciuri în această perioadă. Chiar dacă în reluare, dar le-a văzut”, a spus Bogdan Mara, la emisiunea „Fotbal European”, de la Digi Sport.

Probleme mari pentru CFR Cluj » Un titular e blocat în altă țară: „Am încercat să-l scoatem de acolo, dar n-am reușit”

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a declarat că are probleme în legătură cu întoarcerea în țară a lui portarului Giedrius Arlauskis (32), blocat acum în Lituania.

„Ne-am testat, toți jucătorii, tot staff-ul, toată lumea e bine. Arlauskis mai trebuie să vină, să vedem ce se întâmplă. Lituania nu e o zonă roșie, dar, dacă vine după 15 mai, s-ar putea să intre în carantină.Noi am încercat orice formulă să-l scoatem pe Arlauskis de acolo, dar n-am găsit, poate ar trebui să trimitem o mașină după el, până în Lituania. Am căutat bilete de avion, pentru el, nu am găsit nimic. Nici prin China nu găsești, au închis și acolo”, a declarat Dan Petrescu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

VIDEO. Andrei Burcă vorbește despre Dan Petrescu și cum este el ca antrenor: „Cuvântul ”perfecționist” este cel care îl descrie perfect”

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

CFR CLUJ. Alin Minteuan continuă războiul cu Dan Petrescu: „Nu e bărbat! E o victimă, se plânge non-stop”

Alarmă: nicio echipă din Liga 1 în preliminariile Champions League?! Planul UEFA + compensația pentru România

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează