FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cel mai slab atacant din Liga 1, Daniel Popa, pare blocat psihic și la antrenamente! Rednic s-a enervat: „Hai, dă și tu un gol! Trage la poartă”

Popa este, în acest moment, unul dintre cei mai slabi atacanți din Liga 1 din punctul de vedere al randamentului // Foto: Cristi Preda
Popa este, în acest moment, unul dintre cei mai slabi atacanți din Liga 1 din punctul de vedere al randamentului // Foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat vineri, 18 ianuarie 2019 16:18

Daniel Popa nu se simte bine în cantonamentul lui Dinamo din Antalya. Atacantul trece printr-un blocaj care îi îngrijorează și pe oamenii din staff.

  • Corespondenții GSP din Antalya, Victor Vrînceanu și Remus Răureanu, transmit cele mai noi informații din cantonamentul lui Dinamo;

Dinamo nu a reușit să marcheze în primele două amicale pierdute până în cantonamentul din Antalya. Ineficiența ofensivei se simte și la antrenamente, iar cel mai bun exemplu este Daniel Popa, 24 de ani, care pare total ieșit din formă.

Acesta nu reușește să marcheze nici în jocurile-școală, spre disperarea lui Mircea Rednic, care a încercat, la antrenamentul de ieri seară, să-l motiveze pe vârf: "Hai, Popa, dă și tu un gol! Trage la poartă, nu te mai complica!".

Degeaba însă! "Popică" pare blocat psihic în acest moment și alege mai mereu cele mai complicate finalizări, lucru observat de pe margine și de team managerul Dănciulescu: "Popică, de acolo dai cu șpițul cum făcea Romario, nu mai încerca altceva!".

popa

Spre deosebire de Popa, Montini demonstrează că nu a fost o simplă întâmplare explozia de la sfârșitul anului trecut, când a reușit o "triplă" cu Craiova. Italianul este printre cei mai buni jucători ai "câinilor", face spectacol la antrenamente, execuții precise, pase spectaculoase și mult efort depus.

1 gol în 18 meciuri a marcat Popa pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1

0-5 este golaverajul lui Dinamo în primele două două meciuri de pregătire

Amicalele lui Dinamo în Antalya

Dinamo - Hajduk Split 0-2
Dinamo - Sion 0-3
20 ianuarie: Dinamo - FK Liepaja (Letonia)
23 ianuarie: Dinamo - Dinamo Moscova (Rusia)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
hells_angels_buc
hells_angels_buc  •  19 Ianuarie 2019, 10:57
Postat de herman25 pe 18 Ianuarie 2019, 17:38

Cat de prost e asta la 12 ani!

Cum bre 12 ani , " berlinezu " din bacau are peste 60 de ani , asta este numele la vecini !

sala_dalles
sala_dalles  •  18 Ianuarie 2019, 19:38
Postat de lobbyone pe 18 Ianuarie 2019, 18:56

nu aveam cum sa il tinem.Mai avea un 1 contract.A plecat de la 5k salariu la peste 20000 probabil.Daca Dinamo ar fi refuzat pur si simplu nu ar mai fi jucat fotbal.

Banii . Negoita face pe saracul ! Oricum faza cu tinerii nu a mers si nu va merge . Lupu vorbeste prostii . Sunt ĺimitati dpdv tehnic

stoichkov10
stoichkov10  •  18 Ianuarie 2019, 19:10
Postat de lobbyone pe 18 Ianuarie 2019, 18:56

nu aveam cum sa il tinem.Mai avea un 1 contract.A plecat de la 5k salariu la peste 20000 probabil.Daca Dinamo ar fi refuzat pur si simplu nu ar mai fi jucat fotbal.

Trebuia sa-i ridice salariu, ceva, asa nu mai joaca nimic la mijloc, mai ales cind lipseste si Nistor. Atmane e lent rau. Gomelt, nimic. Sa vedem acum dupa pauza...dar nu sunt optimist

Vezi toate comentariile (16)
Comentează