FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - VIITORUL, DUMINICĂ, 21:15, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Ce spun Benzar și Țucudean de oportunitatea enormă pe care o are Viitorul: "Ar fi un vis devenit realitate" » Jucătorii lui Hagi exclud ipoteza eventualelor jocuri de culise

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 mai 2017 20:57

Romario Benzar, fundașul dreapta al Viitorului și al naționalei, a comentat șansele la titlu ale echipei sale, declarând emoționat că un eventual succes în Liga 1 alături de echipa dobrogeană ar reprezenta un vis devenit realitate.

 "Ne-am dorit să ajungem la mâna noastră, acum totul depinde de noi, trebuie să câştigăm ambele meciuri şi vom ieşi campioni. Pentru mine ar însemna foarte mult.

Sunt la Viitorul de când echipa era în Liga a 3-a şi să ies campion ar fi un vis devenit realitate. Dar mai este până acolo, mai sunt două meciuri foarte grele şi trebuie să le tratăm foarte serios", a spus Benzar, conform TV Dolce Sport.

Despre finalul tensionat de sezon a vorbit și George Țucudean, atacantul revitalizat de Gheorghe Hagi la Viitorul. 

"Nu sunt emoţii, sunt două meciuri normale. Normal că există o încărcătură, a fost un campionat lung, iar oboseala este mare.

Dar trebuie să uităm de lucrurile acestea şi să ne concentrăm pentru cele două meciuri. Toţi îşi doresc să iasă campioni, dar avantajul îl avem noi. Depindem doar de noi, iar lucrul acesta trebuie să ne ambiţioneze şi trebuie să fim concentraţi.

Am văzut mai multe declaraţii zilele astea. Toată lumea de la Dinamo şi Steaua încearcă să ne încurce, dar sperăm să nu reuşească. Totul se joacă pe teren. Sunt meciuri foarte tari, iar eu sper să ieşim noi învingători din această luptă", a spus atacantul, conform aceleiași surse.

  • Viitorul - CSU Craiova, meci contând pentru penultima etapă din play-off, se joacă duminică, de la ora 21:15. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  05 Mai 2017, 22:30

Sa aiba nevoie marketingul UEFA de un nou success story? Daca-i asa e clar. Pai la Barca le-au dat CL cu arbitrii si blaturi, bu pot da ei titlul in Romania? Zici sieu, nu-s daca citeste careva, ca articolu nu-i despre Steaua, sa vina sa scrie ipocritii cat de ciuda le e lor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează