FOTBAL  »  Superliga  »  ANIVERSARE

FOTO Vestea uriașă primită de Reghecampf de la Corina Caciuc, chiar de ziua lui + Poza pe care i-a dedicat-o Anamaria Prodan

Articol de - Publicat marti, 19 septembrie 2023 19:00 / Actualizat marti, 19 septembrie 2023 19:00

Corina Cociuc a transmis o veste importantă în ziua în care Laurențiu Reghecampf a împlinit 48 de ani. Și Anamaria Prodan, fosta lui soție, i-a dedicat o imagine fostului soț.

Laurențiu Reghecampf a decis să rezilieze unilateral contractul cu CSU Craiova pentru a dat curs unei oferte pe care a primit-o de la Al Tai, prima ligă din Arabia Saudită. Antrenorul împlinește astăzi 48 de ani și a primit o urare deosebită.

Corina Caciuc, actuala parteneră a antrenorului, a postat pe Instagram o imagine cu un tort special: „La mulți ani, dragostea mea. 1+1=4”. Corina a dezvăluit astfel că cei doi vor deveni din nou părinți. 

+19 FOTO

Partenera lui Reghe a transmis și un text pe Instagram: „La mulți ani celui mai important om din lume! Ești eroul meu și mereu vei fi, tati!”. Cei doi mai au un băiat, pe Liam, în vârstă de un an și 4 luni. 

FOTO. Anamaria Prodan, mesaj special de ziua lui Laurențiu Reghecampf

+32 FOTO

„La mulți ani, Laurențiu! Dumnezeu să-ți lumineze drumul spre succes! Semnat Ana, Rebe, Sarah, Bebeto”, a fost urarea transmisă de Anamaria Prodan. Cei doi au revenit la sentimente mai bune, după ce anul trecut au fost protagoniștii unui veritabil scandal. 

În septembrie 2022, impresara l-a acuzat pe Reghe ca a înșelat-o, cei doi și-au aruncat cuvinte grele în spațiul public. Chiar s-a ajuns la violență fizică! Multe luni a fost liniște, n-a mai apărut nicio veste despre cei doi, iar acum Anamaria Prodan susține că a îngropat securea războiului cu antrenorul Laurențiu. 

VIDEO. Anamaria Prodan a bifat o nouă apariție extravagantă! Tratament pentru piele cu aur de 24K: „Sunt foarte fericită!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Dezvăluiri despre cum Laurențiu Reghecampf accepta ordinele lui Mihai Rotaru! Ce jucător a titularizat la sfatul patronului

Gică Popescu, mesaj pentru Dinamo: „I-am invitat să joace la Constanța! Probabil, vineri dimineață, vom fi anunțați să urcăm în avion pentru Botoșani”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
dragosnyk
dragosnyk  •  20 Septembrie 2023, 14:20

Știre de cancan, nu de sport - neinteresant.

Nicknack
Nicknack  •  20 Septembrie 2023, 07:52

Pai sotie care îi face copii pe banda și frumoasă pe deasupra,antrenor in Emirate..așteptăm la cald declarațiile Anei.

VardyParty
VardyParty  •  20 Septembrie 2023, 01:14
Postat de Nae_4774 pe 19 Septembrie 2023, 23:28

Fost mare jucător, mare antrenor, mare bărbat, cu contribuții remarcabile la înbunătățirea statisticii demografice a țării noastre...

Borcea: maximum, poate fi Print. Rege, in nici un caz.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează