FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID

Candidatul la Primăria Capitalei a fost la FCSB - Rapid, apoi a transmis un mesaj controversat: „Drept de promovare pentru CSA Steaua, stadion pentru Dinamo!”

Atmosfera de la FCSB - Rapid / FOTO: Raed Krishan
Atmosfera de la FCSB - Rapid / FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 21 aprilie 2024 03:24 / Actualizat duminica, 21 aprilie 2024 09:47

Derby-ul FCSB - Rapid, încheiat 2-2, a atras pe Arena Națională inclusiv figuri din zona politică. Candidatul AUR la Primăria Municipiului București, Mihai Enache, și-a făcut un selfie de la Tribuna I, apoi a postat, chiar în timpul meciului, un mesaj cu care a stârnit controverse printre urmăritorii săi.

Doi dintre pretendenții la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone și Mihai Enache, și-au făcut apariția la derby-ul FCSB - Rapid de sâmbătă seara, disputat pe Arena Națională în fața a 45.000 de spectatori.

Dan Șucu, exploziv după FCSB - Rapid » Cel mai dur discurs de la intrarea în fotbal: „Acum înțeleg”
FCSB - Rapid
Dan Șucu, exploziv după FCSB - Rapid » Cel mai dur discurs de la intrarea în fotbal: „Acum înțeleg”

Enache, candidatul Alianței pentru Unirea Românilor la Primăria București, a îmbinat timpul liber cu campania, publicând un mesaj pe care unii dintre urmăritorii săi l-au interpretat ca pe o tentativă de promisiune electorală.

„Drept de promovare pentru CSA Steaua, stadion nou pentru Dinamo!”

„FCSB - Rapid, cu peste 40.000 de spectatori în tribune. Fotbalul fără suporteri nu reprezintă nimic. Drept de promovare pentru CSA Steaua, stadion nou pentru Dinamo, meciuri programate la ore decente și doar în zile libere! Fotbalul trebuie redat suporterilor!”, a fost mesajul lui Mihai Enache, cel poziționat de sondaje pe locul 4, cu o intenție de vot de 5%.

Mesajul postat de Enache n-a primit cel mai bun feedback, mai mulți utilizatori criticând conținutul acestuia în secțiunea de comentarii.

Candidatul la Primăria Capitalei a fost la FCSB - Rapid, apoi a transmis un mesaj controversat: „Drept de promovare pentru CSA Steaua, stadion pentru Dinamo!”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei / Sursă foto: Facebook

Mihai Enache a lucrat la Primăria Sectorului 4

Mihai Enache a fost managerul de proiect al Caravanei Medicale AUR, un personaj pe care George Simion îl cataloga toamna trecută drept „un tânăr român care se luptă pentru bucureşteni şi pentru români”.

Originar din comuna Bucșani, județul Dâmbovița, Enache a absolvit Facultatea de Administrație Publică din cadrul SNSPA în anul 2010. Este posesorul unui masterat în Administrație Publică și Dezvoltare Durabilă, pentru ca în 2017 să termine și o a doua facultate, de Drept, realizată în cadrul Universității Nicolae Titulescu din București.

Mihai Enache a lucrat, până în martie 2023 în Primăria Sectorului 4 și a fost directorul de investiții al instituției, scria Libertatea. În 2022, Enache a primit, potrivit declarației de avere, un salariu de 117.600 de lei de la sectorul 4, în vreme ce soția sa, Diana Enache, a câștigat 62.400 de lei, fiind angajată la Camera Deputaților.

Potrivit sursei citate, Enache menționează în declarația de interese că este asociat cu 100 de părți sociale la firma SC Sănătos și Fericit SRL.

Și Piedone a mers la FCSB - Rapid

Cristian Popescu Piedone, fost primar al Sectorului 4 şi actual edil al Sectorului 5, candidat din partea PUSL la Primăria Capitalei, a mers și el la FCSB - Rapid, însoțit de fiul și de nepotul său.

Piedone a publicat mesajul: „Ca băieții, fericiți și liniștiți, sâmbătă seara! Doi tați, un bunic și un nepoțel! Trei generații unite, trei inimi pentru un rege: fotbalul nostru cel de toate weekend-urile”.

VIDEO GSP a surprins atmosfera din stadion de la FCSB - Rapid: mii de blitz-uri s-au aprins după minutul 85

Vezi și alte știri de actualitate:

Dan Șucu, exploziv după FCSB - Rapid » Cel mai dur discurs de la intrarea în fotbal: „Acum înțeleg”

Scene revoltătoare pe Arena Națională » Jandarmii, nevoiți să intervină cu scuturile în momentul accidentării lui Hromada

FCSB - Rapid, direct în top 5 all-time pe Arena Națională + Cum arată asistențele din acest sezon

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (3)
freddy
freddy  •  21 Aprilie 2024, 12:50

"Drept de promovare pentru CSA Steaua, stadion nou pentru Dinamo, meciuri programate la ore decente și doar în zile libere!" Ca Primar in Bucuresti nu ai nici o putere sa schimbi o lege, stadionul lui Dinamo e inceput deja, meciurile sunt programate de cei care detin drepturile de televizare deci zero putere. Omul a aruncat si el niste ineptii. Ca mesaj general insa, ne bucuram ca am aflat ca AUR sustine csa :)) un motiv in plus sa nu-i votam.

Catalynn_18
Catalynn_18  •  21 Aprilie 2024, 10:36

Păi ce faci bre!? Nu ai văzut sondajul INSCOP!? Spune clar acolo ca fcsbistii sunt tineri sub 30% cu educație inferioară din sudul Munteniei care prefera AUR! Asta după ce Ciolacu s-a dat peste cap pt a le atrage voturile! Păi bre, rămâneți fără fcsbisti dacă mai veniți cu d’astea! :-)))))

tomitan
tomitan  •  21 Aprilie 2024, 10:28

Ha!ha!După alegeri nu-i mai prinzi pe la stadion timp de 4 ani. Locul lui Enache ,Piedone & Co este la poarta stadionului.Acolo se cerșește nu in incintă. PS."Drept de promovare ptr CSA,stadion ptr Dinamo " si mai bagă : intrare gratuită plus niște vouchere de alimente in valoare de 200 ron, nu de alta dar este mai atractiv ptr prostime. Băi Enache & Co. oare nu vă crapă obrazul de rușine când faceti asemenea gesturi si promisiuni? A venit vreun microbist la sediul partidului să-ti toarne minciuni si să te jignească?Nu.Dar tu ai tupeul sa intri pe stadion si să-i jignesti.La Rahova si Jilava ,acolo este locul vostru ,nesimtitilor

Vezi toate comentariile (3)
Comentează