FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - PANDURII 1-2

Cadou amar

Articol de - Publicat marti, 25 martie 2008 00:00

Constănţenii s-au scufundat sub linia retrogradării cu o zi înaintea aniversării antrenorului Ion Marin

Farul, prima deasupra liniei. Pandurii, prima sub linie. Evident, meci echilibrat. Dar început abrupt. Gol Piţurcă (15), servit perfect de Iordache, egalare blitz, după numai cîteva zeci de secunde, Nae din centrarea lui Maxim.

După pauză, acţiunile gazdelor s-au stins şi au părut că rămîn fără benzină, deşi nici gorjenii nu au părut mai inspiraţi. Jocul s-a animat după ce toată apărarea Farului a greşit flagrant. Rus a fost faultat de Vlas, Serea a acordat corect 11 metri, iar Ilie Iordache a transformat sec. Gorjenii au ajuns la a treia victorie consecutivă, în timp ce Farul a ajuns pe loc retrogradabil.

Ştirile meciului
- În minutul 6, Chico a marcat în poarta goală, după o pasă de la Mendy. Reuşita a fost anulată corect pe motiv de ofsaid, la semnalizarea asistentului Daniel Roşu.

- După mai multe execuţii ratate, atacantul Emil Nanu a fost contestat de fanii constănţeni. Suporterii i-au cerut antrenorului Ion Marin să-l schimbe.

- "Am avut şi un pic de noroc. Farului i-au lipsit doi jucători importanţi, Todoran şi Gerlem, iar noi am profitat", a zis antrenorul Pandurilor, Eugen Neagoe, după meci.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (11)
 •  27 Martie 2008, 14:45

Daca te inscrii p h*t*t*p://w*w*w.b*u*x.to (scris fara stelute) si introduci la refferent goolnationalla pe langa banii p cere ii primesti pt ca vizitezi saiturile respective pt 30 de secunde vei primi si centi pt golurile marcate de nationala. La Euro se da 1$ pt meci castigat si pt fiecare gool primim 30 ce centi. Este valabil acelasi sistem si daca introduci la refferent goolssteaua, goolrappid sau gooldinamma doar ca primin centi pt golurile marcate de echipa respectiva.E p bune ..faci fre

 •  26 Martie 2008, 07:42

A fost sau n-a fost penalty ? Dar mai intai,a fost fault ? Atacul lui Vlas a fost neregulamentar . S-a intamplat in careu deci a fost penalty ! Altfel , se poate intampla ca atunci cand mingea se afla in alta parte a terenului sau chiar cand jocul este oprit , jucatorii isi pot da in cap fara nici o problema !

 •  25 Martie 2008, 19:42

lumea nu vine la stadion ca sa saturat de dezamagiri nu ca sa saturat de divizia a...daca ar baga si bosanceanu asta ceva bani sa ia jucatori adevarati(nu gasiti pe google) sunt sigur ca iar ar veni lumea la stadion...te asigur ca toata dobrogea e farista dar nu e proasta...nu vine la stadion ca nu are ce vedea cu nenorocitii astia de jucatori...NANULE IA MAI LASANE!!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează