FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Becali recunoaște că intervenția lui la echipă ar putea să o coste titlul pe FCSB: "Reghe mi-a spus, dar mi-a fost frică"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2017 10:43

După înfrângerea cu Dinamo, scor 1-2, FCSB ar putea pierde titlul, deși a fost principala favorită după primele etape din play-off, când a avut chiar și trei puncte avans față de Viitorul.

Gigi Becali declară că este principalul vinovat pentru faptul că nu i-a permis lui Reghecampf să joace cu Alibec și Gnohere în același timp.

"Reghe a avut mereu idee să joace cu amândoi, şi cu Alibec, şi cu Gnohere. «Bă patroane, dacă jucăm cu amândoi, dau 3-4 goluri pe meci!» Nu am fost de acord, mi-a fost frică", a spus Becali la TV Digi Sport.

Reghecampf i-a trimis pe ambii jucători în teren în patru meciuri din play-off, iar în două dintre acestea Gnohere a și marcat, FCSB reușind să se impună.

Partidele din play-off în care Alibec și Gnohere au evoluat în același timp:

FCSB - CFR Cluj (2-0) - Gnohere a întrat în minutul 64, în locul lui De Amorim și a reușit să marcheze
Viitorul - FCSB (3-1) - Gnohere a intrat pe teren în minutul 57, în locul lui Jakolis
CS U Craiova - FCSB (0-1) - Gnohere l-a înlocuit pe De Amorim în minutul 53 și a marcat golul victoriei
FCSB - Viitorul (1-1) - Gnohere l-a înlocuit pe Ovidiu Popescu în minutul 76 

FCSB și Viitorul sunt la egalitate de puncte în acest moment, iar Dinamo este la două lungimi în spatele celor două formații.

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (69)
danut1971
danut1971  •  06 Mai 2017, 20:13

deci jiji recunoaste ca el face echipa! ha ha ha! felicitari celui mai bun antrenor *** jiji

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1017929654929105
Antonio Alexandru  •  06 Mai 2017, 18:53

daca aceste informatii sunt adevarate imi cer scuze fata de Reghecampf pentru ce de cana au fost achizitionati Alibec si Gnohere nu ma opresc din a critica. Tot timpul am scos in evidenta ca echipele mari din campionatele puternice folosesc doi atacanti de meserie si DOAR un singur inchizator,am criticat si critic sistemul 4-2-3-1 pentru ca acest sistem este folosit doar de echipele care se bat in a doaua jumatate a clasamentelor,ca Steaua trebuie sa joace 4-2-2 mai ales ca mai toate echipele din campionatul romanesc se apara in propria jumatate....dar noi am preferat sa jucam cu 2 inchizatori,chiar si cate 3 in anumite meciuri si pe urma ne miram de ce pasam doar in propria jumatate sau de ce atacanti ca:Tade,Marica,Golubovici,Tudorie,Nikolici,Arthuro,Dayro Moreno sau chiar si Alibec cand este folosit singur in atac nu dau sau nu au dat randament la Steaua ....simplu : INTERLOPUL de Becali crede ca se pricepe la fotbal si indiferent de cine a antrenat aceasta echipa a 'ordonat' sa se joace 4-2-3-1.pentru ca a fost un ANTRENOR care a reusit sa distruga stilul de joc al Stelei si la facut pe Becali sa joace doar in acest sistem. Acel 'mare' antrenor nu a antrenat niciodata in europa si nici nu va ajunge pentru ca este un mare ZERO(dovada cea mai buna a fost semifinala de la M'brog cand am condus cu 2-0 si am pierdut cu 2-4 pana la urma si tot din cauza deciziilor luate de 'marele' Oli)...sa revenim la 'interlop'.sper ca ARMATA sa-si recupereze echipa si sa ne scape de acest ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poison
poison  •  06 Mai 2017, 15:32
Postat de jalabert pe 06 Mai 2017, 15:04

si mai promit daca aflu ca familia lui ekeng a plecat multumita de la bucuresti sa nu mai postez niciodata pe gsp, sa nu va mai deranjez cu rautatile mele. facem targul?

Da, e ok. Stai linistit ca au primit 5000€ pt comemorarea lui Ekeng + vor beneficia de o renta viagera lunara.. Du.te linistit, mai scrie.ne pe 30 februarie!!!

Vezi toate comentariile (69)
Comentează