FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali l-a eliminat pe Enache de la FCSB: "Îl scot și de pe lista UEFA, așa de tare m-a enervat!"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 septembrie 2017 15:22

Gigi Becali a anunțat astăzi că l-a scos din lot pe fundașul dreapta Gabi Enache (27 de ani), fiind nemulțumit de evoluția sa din meciul cu Viitorul.

"M-am enervat atât de mult că i-am trimis mesaj lui Mihai Stoica. Atât de tare m-am enervat pe ăla, pe Enache, numai mingi lungi, n-a urcat nici măcar o dată. El e supărat, Enache, că de ce a venit Benzar. «Ce, mă băgaţi pe mine acum când nu îl băgaţi pe Benzar?». Cam aşa ceva.

Păi, lasă că o să stai tu la echipa la echipa a 2-a, la Liga a 3-a, şi o să vină Pleaşcă rezervă lui Benzar. O să vadă el. Nu-i convenea rezervă. Păi nu o să mai fie nici rezervă. Pleaşcă nu e pe lista pentru UEFA, dar nici Enache nu va fi", a spus Becali la ProX.

Gabi Enache a fost titular în majoritatea meciurilor roș-albaștrilor din acest sezon, dar și din sezonul trecut. Acum însă are concurență serioasă în persoana lui Romario Benzar.

500.000 €a plătit FCSB Astrei pentru Enache în urmă cu un an și jumătate

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (26)
blatistu49
blatistu49  •  12 Septembrie 2017, 20:27
Postat de andrei.f pe 12 Septembrie 2017, 13:41

Degeaba se încearcă scoaterea lui Enache țap ispășitor, echipa joacă prost. Dacă merge tot așa, Steaua ratează titlul și anul ăsta !

fcsb u baaaa

andrei.f
andrei.f  •  12 Septembrie 2017, 13:41

Degeaba se încearcă scoaterea lui Enache țap ispășitor, echipa joacă prost. Dacă merge tot așa, Steaua ratează titlul și anul ăsta !

rjka
rjka  •  11 Septembrie 2017, 18:58

un club de fotbal care nu are legatura cu un club profesionis ciobane stai tu antrenor pe banca nu mai angaja oameni ca si asa ai distrust nai nici o treaba cu fotbalu bine ca tia luat armata STEAUA ai ramas cu un fc fcsb 2003 srl echipa consoanelor penibil.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează