FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 4-1

Becali îi ia apărarea lui Hanca după ultimul scandal: "Îmi place de el și îmi pare rău"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 22:38

Gigi Becali a comentat situația lui Sergiu Hanca, fotbalist a cărui soție a fost agresată de suporterii lui Dinamo la meciul pierdut cu Astra, scor 1-4.

"Ca şi caracter îmi place de el (n.r. de Hanca), e un băiat extraordinar, îmi pare rău de el. Dacă sunt suporteri, ăia sunt ei, merg cu ei peste tot. Nu vreau să glumesc acum, acum e deja prea departe şi nu vreau să-i întărât.

Pentru ce? Mie îmi pare rău, v-am spus. Cu Dinamo în play-off e mult mai frumos. Eu am spus că nu prind play-off-ul şi atunci când se mai putea. Acum nici minunea minunilor nu se mai poate!", a spus Becali în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și: 

ASTRA - DINAMO 4-1 // Cornel Dinu, necruțător după o nouă umilință » A "mitraliat" toată echipa și i-a găsit vina lui Rednic

VIDEO+FOTO Filmul evenimentelor de la Giurgiu » Cum s-a derulat pas cu pas scandalul dintre soția lui Hanca și fani: "Vă bateți joc de Dinamo!"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
demolarii
demolarii  •  22 Decembrie 2018, 12:53

Fara tipul acesta de suporteri, pe nimeni nu ar interesa fotbalul, și inclusiv de Hanca sau Becali. Întrebare: De ce Hanca cere rezilierea contractului și nu a depus plângere penală? De ce e clubul de vina? Când l-a adus Rednic, Dinamo era calificată în play-off, iar Hanca o promisiune. A jucat cca 8 luni fotbal, a luat salarul vreo 24, chiar și o mărire, și lasă clubul in play-aut. Cam asta e descrierea caracterului lui Hanca, lăudat de Becali. Și că o comparație cu Haldan, care blamat a rămas demonstrând fanilor că s-au înșelat, Hanca o ia la fuga, sperand să prindă un contract în Israel, la clubul unde Palmierul l-a dus pe Tamaș că să-l scape pe același Becali de plata salariului. Ce seamănă cu scandalul de la Piatra Neamț când Palmierul l-a transferat pe Nedelcearu. Cred că e o făcătură scandalul Hanca....prea a știut presa când și ce să scrie...

stoichkov10
stoichkov10  •  22 Decembrie 2018, 09:30
Postat de Radu Fifea pe 22 Decembrie 2018, 09:25

Becali the best patron from Liga I!!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stoichkov10
stoichkov10  •  22 Decembrie 2018, 09:28

Ce bine va zis Daum. Si a fost chiar finut, meritati mult mai mult.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează