FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT – POLI IAȘI 0-1

Secvențe penibile în final de meci, la Hermannstadt - Poli Iași: „Am fost șmecheri”

Articol de - Publicat luni, 06 mai 2024 17:42 / Actualizat luni, 06 mai 2024 18:11

Anthony da Silva, antrenorul Politehnicii Iași, și-a manifestat bucuria după ce echipa sa a învins Hermannstadt în deplasare cu 1-0 și a obținut 3 puncte ce se pot dovedi cruciale în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Poli Iași a ajuns la 24 de puncte și a urcat cel puțin provizoriu pe locul 14, ultimul de baraj. Cu toate acestea, Anthony da Silva le-a transmis elevilor săi că trebuie să se concentreze pentru meciul din Copou, din runda viitoare, contra Petrolului Ploiești (programat pe 12 mai), pentru ca moldovenii să își atingă obiectivul de a se salva de la retrogradare.

Poli Iași, victorie controversată la Sibiu: „Rușine, rușine să vă fie!” » Dinamo e ultima și doar un MIRACOL o ține în Superligă!
HERMANNSTADT - POLI IAȘI
Poli Iași, victorie controversată la Sibiu: „Rușine, rușine să vă fie!” » Dinamo e ultima și doar un MIRACOL o ține în Superligă!

Secvențe penibile pe final în Hermannstadt - Poli Iași 0-1

Spre finalul jocului, moldovenii au tras de timp cu în disperare. Portarul Silviu Lung Junior a refuzat să repună mingea în joc, a fost avertizat cu „galben”, apoi și stoperul Rachid Bouhenna a întârziat reluarea duelului din colțul careului mic, primind catonașul,

Tony a recunoscut că nu îi place neapărat ca elevii săi să procedeze în acest mod, însă pentru a se salva au nevoie să fie și „șmecheri”.

„Este o victorie obținută datorită băieților, care au jucat cu inima și au avut calitate. Nu îmi place mie să tragem de timp, dar din când în când e nevoie să fim și noi șmecheri. Le dedic victoria băieților, familiilor lor și suporterilor.

Am câștigat 3 puncte, avem nevoie mai mult ca niciodată de suporteri, mai avem o finală.

Au fost concentrați, au urmărit planul tactic, le-am spus încă de la început că trebuie să fie mai răi. Măldărășanu e un antrenor de top, Hermannstadt a făcut un sezon senzațional.

Fiecare meci are istoria lui. Noi ne gândim acum, mai fericiți, să avem un drum bună până la Iași, pentru că este un drum greu. La final vedem dacă ne salvăm la baraj sau direct. Important este ca la final Poli Iași să rămână în Liga 1.

Eu am fost un jucător care mușca din adversari, îmi era mai ușor când eram pe teren. Mă duc să fac un duș și mă recuperez. Paște fericit tuturor!”, a declarat Anthony da Silva, antrenorul celor de la Poli Iași, la finalul partidei, la Liga Digi Sport.

VIDEO Hermannstadt - Poli Iași 0-1. Fanii ardelenilor au răbufnit la finalul meciului: „Rușine să vă fie! Demisia!”

Citește și:

Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”
PLAY-OUT
Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”
Rezultat important pentru Dinamo în UTA Arad - FCU Craiova
UTA ARAD - FCU CRAIOVA
Rezultat important pentru Dinamo în UTA Arad - FCU Craiova

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
montgomerry
montgomerry  •  06 Mai 2024, 20:54

In mod normal,ambele prietene, ar trebui sa fie retrogradate. Dar ce e normal in fotbalul romanesc? Nimic. Atunci nu ma mir ca Iasul si Sibiul vor continua sa joace bine mersi in Liga lui Mitica.....

espi
espi  •  06 Mai 2024, 20:30

Etapa viitoare alte 3 puncte câștigate prin donație !

fibra
fibra  •  06 Mai 2024, 18:52

La ce slab e campionatul nostru chiar nu ai cum sa-ti dai seama cand sunt meciuri aranjate. Apoi daca sunt implicati mai multi sigur se afla,iar daca sunt doar doi-trei poti da chix.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează