FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ando e inovativ, dar supus lui Pazkany

Articol de , - Publicat marti, 19 februarie 2008 00:00

+ Andone. E deschis tot timpul unor noi experienţe. Exemplu: a ieşit într-o dimineaţă pe plaja Mării Mediterane, acolo unde era în plină desfăşurare antrenamentul portarilor de la Dnepr. Goalkeeperii formaţiei lui Protasov trebuiau să prindă mingi de tenis pe care antrenorul lor le trimitea în forţă, cu racheta, de la 10-15 metri distanţă. Andone s-a oprit din drum, a privit, după care l-a chemat din hotel pe antrenorul său cu portarii, Ion Manu. "Vezi ce fac ei? Vreau şi la noi la fel", i-a transmis Ando.
- Andone. Pare un antrenor care e sub papucul lui Paszkany. Relaţia dintre cei doi pare inegală. Într-o întreagă seară de fotbal-tenis, jucat la lumina reflectoarelor unuia dintre terenurile sintetice de la hotelul Golden Bay din Cipru, Andone s-a scuzat de cel puţin 10 ori în faţa lui Paszkany. Cei doi făceau echipă şi tehnicianul repeta "eu am greşit, n-aveţi nici o vină :"> ", chiar şi atunci cînd eroarea îi aparţinea exclusiv patronului.
Ando îi încurajează mereu
Andone e un adevărat model de cum trebuie să se comporte un "principal" pe bancă. Însoţeşte fiecare pas, fiecare pasă, fiecare şut şi fiecare degajare a jucătorilor săi cu cîte un comentariu.
Niciodată nu ceartă, întotdeauna spune un "bravo" atît de cald încît fotbaliştii primesc după fiecare acţiune, reuşită sau nu, doza de motivaţie de pe bancă. "Bravooo, Semedo, ai plecat prea devreme, dar ai gîndit bine!", "Bravo, Fabbiani, îl aveai pe Trică în stînga, dar bună intenţia de a trage la poartă!", "Bravo, Culio, puteai să pasezi mai cu forţă, însă bun driblingul, bravo!".

"Atenţie la şireturi!"
Andone e atît de conectat la meci şi la detaliile din teren încît ajunge să-i atenţioneze pe jucători că au şireturile descheiate :-)

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (15)
 •  19 Februarie 2008, 11:05

Andone si respectul?!? cine la pierdut si la luat el !!! el care ia aratat ..... lui Ceausescu , el care s-a certat la cutite cu toata sleatca de actionarila Dinamo , el kare nu ia vb celui mai bun prieten al sau Rednic doi ani si ceva,el care acum o saptamana la dat dracului pe jiji becali si la facut varza pe toate posturile!!!! El care este la fel de bogat ca si paskany,crede-ti voi ca se supune?!!? NU NICIODATA !!! ARE EL UN SCOP BINE TINTUIT ACOLO.

 •  19 Februarie 2008, 10:24

bai fraiere"din bucuresti"sa ne pupi in cur pe toti ardelenii,forta CFR

 •  19 Februarie 2008, 08:55

Mai laba avortata vb doar in numele tau, nu in numele tuturor, eu sunt ardelean din Romania nu numai din Transilvania, poate ca mataa te-a avortat prin Ungaria de vb asa.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează