FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA ÎN CIPRU

"Am venit pentru echipa mare"

Articol de , , - Publicat sambata, 02 februarie 2008 00:00

Atacantul peruan Jaime La Torre (foto, 21 de ani) a sosit joi noapte în Romania pentru a semna un contract cu Steaua II. "Eu ştiu că am venit pentru a evolua în Liga Campionilor. Am vorbit cu Mendoza şi el o să mă ajute să mă acomodez mai repede aici. Nu ştiu cine este antrenor, dar pot să spun că am auzit de Hagi, Popescu şi Dan Petrescu", a spus La Torre pentru Ştirile Sportive ale Antenei 1. El a venit gratis de la Universitario de Deportes, unde a jucat şi actualul dinamovist Galliquio.

 Ultimele noutăţi din cantonament
Ieri la prînz, Gigi Becali trebuia să ajungă în cantonamentul Stelei de la Larnaca, însă în ultimul moment a renunţat la deplasare, pentru că a răcit şi a făcut temperatură. Preşedintele Valeriu Argăseală şi vicepreşedintele Teia Sponte sînt de ieri la Larnaca, pentru a asista la pregătirile echipei.

Columbianul Zapata ar fi trebuit să plece săptămîna viitoare din Cipru pentru a fi prezent la reunirea echipei naţionale a ţării lui. Portarul a fost însă anunţat în ultimul moment de selecţioner că nu va mai conta pe el la meciul amical cu Uruguay, programat miercuri.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
 •  02 Februarie 2008, 02:49

Pacat ca nu prea conteaza selectionerul pe el.Este un jucator bun.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează