FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

UPDATE E mai rău decât se preconiza! Albion Rrahmani are fractură! E OUT minimum 3 luni și ratează meciurile cu FCSB și CSU Craiova

Albion Rrahmani, atacantul Rapidului
Albion Rrahmani, atacantul Rapidului

Articol de , - Publicat vineri, 13 octombrie 2023 16:05 / Actualizat vineri, 13 octombrie 2023 17:02

Albion Rrahmani (23 de ani), atacantul Rapidului, a fost în premieră titular pentru naționala țării sale, Kosovo, în meciul câștigat cu Andorra, scor 3-0. Însă, în minutul 66, el s-a accidentat și a fost scos pe targă de pe gazon.

UPDATE » Albion Rrahmani are fractură

Federația din Kosovo a anunțat că Albion Rrahmani a suferit o fractură la gleznă și are nevoie de operație.

În timpul meciului dintre Andorra și Kosovo, din preliminariile Euro 2024, atacantul Albion Rrahmani a suferit o accidentare și a fost trimis imediat să efectueze examinări medicale în spitalul din Andorra La Vella. În urma testelor, s-a determinat că are o fractură la glezna dreaptă și va efectua o operație.

Toți coechipierii și staff-ul echipei naționale au fost afectați de accidentarea suferită de Albion, dar se așteaptă să depășească cu bine perioada de reabilitare și să revină și mai puternic pentru a-și arăta talentul la nivel internațional. FFK este determinată să se implice în refacerea lui Albion și lucrează îndeaproape cu clubul său, Rapid București, și experți medicali pentru a ne asigura că operația și recuperarea vor fi cât mai reușite

- comunicat Federația de Fotbal din Kosovo

Conform surselor GSP, Rapid fusese înștiințată că Rrahmani are o problemă la peroneu și că ar putea fi vorba despre o fisură. Kosovarii nu știau sigur, ei așteptau ca fotbalistul să fie supus mai multor teste pentru a lămuri gravitatea accidentării. Fotbalistul este așteptat să revină în România.

„Boșii” Diviziei A s-au reunit la nunta fiului Gabrielei Firea » Borcea, Nețoiu, Copos și Negoiță, apariții rare alături de partenere
METROSPORT
„Boșii” Diviziei A s-au reunit la nunta fiului Gabrielei Firea » Borcea, Nețoiu, Copos și Negoiță, apariții rare alături de partenere

Victor Angelescu, despre accidentarea lui Albion Rrahmani: „O lună tot va lipsi”

Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, a oferit și un timp estimativ al absenței lui Rrahmani, la GSP Live:

„Am vorbit aseară cu doctorul echipei din Kosovo, dar nu e clar, e ceva la peroneu. Vom vedea cand va veni, îl aducem aici, până nu ajunge în țară nu știm mai multe. Nu e ceva atât de grav, ca o fractură, nu îl scoate foarte mult din circuit. Am vrea să știm sigur, vom afla când o să facă mai multe teste. 

Avem o problemă, dar nu atât de gravă. Probabil că o lună tot va lipsi. În weekend ajunge înapoi în România, iar luni, marți, vom știi mai multe. E o pierdere mare, dar asta este. Trebuie să îl suplinească ceilalți colegi”.

E mai rău decât se preconiza! Albion Rrahmani are fractură! E OUT minimum 3 luni și ratează meciurile cu FCSB și CSU Craiova
Albion Rrahmani, scos de pe teren cu targa // sursă foto: Twitter

Albion Rrahmani ratează deby-urile cu CSU Craiova și FCSB

În cazul în care va lipsi o lună, așa cum se preconizează, Rrahmani va rata meciurile Rapidului cu Universitatea Craiova și FCSB. Partida cu oltenii, de pe Giulești, are loc pe 29 octombrie. Derby-ul Rapidului cu FCSB se va juca pe 5 noiembrie, cu roș-albaștrii gazde.

Atacantul kosovar este o piesă esențială în angrenajul lui Bergodi la Rapid. După plecarea lui Dugandzic la Al Tai, el a rămas singurul atacant disponibil, asta pentru că Soni nu a fost pus la punct cu pregătirea fizică.

6 goluriare Rrahmani pentru Rapid, în SuperLiga, în 6 meciuri

Acum, în absența lui Rrahmani, Rapid va trebui să se bazeze pe atacantul care încă nu a debutat la echipa giuleșteană. Și Alexandru Stan (18 ani) ar fi o variantă de avarie pentru Cristiano Bergodi. Tânărul atacant are 6 minute bifate cu Oțelul, în SuperLiga, și 20 cu FC Botoșani, în Cupa României.

Citește și:

Gestul unui „tricolor” l-a enervat pe Basarab Panduru: „Nu vreau să mai văd niciodată asta la echipa națională!”
BELARUS - ROMÂNIA 0-0
Gestul unui „tricolor” l-a enervat pe Basarab Panduru: „Nu vreau să mai văd niciodată asta la echipa națională!”
Fostul campion al României l-a DISTRUS pe Ianis Hagi: „Leșinatul nu prindea nici liga a 4-a dacă nu era copilul lui Hagi”
BELARUS - ROMÂNIA 0-0
Fostul campion al României l-a DISTRUS pe Ianis Hagi: „Leșinatul nu prindea nici liga a 4-a dacă nu era copilul lui Hagi”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (26)
rav410wrc
rav410wrc  •  13 Octombrie 2023, 22:08
Postat de mihai041 pe 13 Octombrie 2023, 16:16

Prostule! fcfcsbist vopsit în arădean, proastă nație ești. Vă cam stătea în gât Rrahmani, prostea.

Rrahmani, nici de cum ... Mie-mi stau in gat suporterii de tastatura ai 7apidului, cum esti tu ori p(r)ostanacu' de serviciu al siteului !! :))) Suporterii aia care comenteaza despre orice pe forum, dar dc-i intrebi cate abonamente in Giulesti au platit la viata lor, le da cu virgula !? Subsemnatul are abonament an de an, pe Arena Francisc Neuman si va avea si-n cazul unei retrogradari a UTA-ei in Liga 2 !! Cam asta-i diferenta dintre mine si voi ... PS. Imi placea mai tare de ochelarista cu esarfa roz !! :)))

rav410wrc
rav410wrc  •  13 Octombrie 2023, 22:01
Postat de zetanu pe 13 Octombrie 2023, 16:20

Ba prietene, tu vezi-ti dreacu' de la liga a doua acolo si nu mai comenta la articole despre Rapid. Inteleg, la alea putine despre ITA bate vantul la comentarii si simti nevoia de adrenalina, dar nu e cazul. Vezi-ti de echipa aia de mana a doua ca anul asta picati 100%. Anul trecut a mai fost cum a mai fost, dar acum matineu scrie pe voi.

Prietene, te crezi pe cai mari !? Vreau sa-ti amintesc ca-n urma cu 6-7, pe cand UTA cocheta cu accederea in prima Liga, echipa de fotbal 7apid nu mai presta in nici o Liga, dintre primele 4-5, ale fotbalului romanesc, asa ca mai lasa gargara ieftina ... Diferenta dintre mine si tine este, ca eu voi avea abonament la UTA si-n Liga 2, dc va fi cazul, in schimb ce tu si multi ca tine de pe acest forum, n-au fost in Giulesti nici o data !! ;)))

lefter_popescu
lefter_popescu  •  13 Octombrie 2023, 20:01
Postat de Averroes pe 13 Octombrie 2023, 17:21

Amice, iti dau eu o dubla de-ti pui placa dentara imediat

Amice, asta e cusurul tău...gândești mărunt!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează