FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV „Inconstant și destul de precipitat” » Vedeta lui Dinamo, atenționată de o legendă a clubului

Ahmed Bani (numărul 22) are evoluții sub așteptări în acest start de sezon / foto: Cristi Preda (GSP) +14   FOTO
Ahmed Bani (numărul 22) are evoluții sub așteptări în acest start de sezon / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de , - Publicat vineri, 25 august 2023 08:11 / Actualizat vineri, 25 august 2023 18:03

Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, legenda dinamovistă Costel Orac, 64 de ani, a analizat mai multe nume importante din echipa lui Ovidiu Burcă. Surprins plăcut de Cristi Costin sau Dennis Politic, fostul mare fotbalist așteaptă mai mult de la Ahmed Bani: „E inconstant și destul de precipitat”.

Iată analiza jucătorilor de la Dinamo făcută de Costel Orac:

Lamine Ghezzali - „Sper să intre și el cât mai repede, pentru că sezonul trecut a avut niște evoluții foarte bune și acum i-ar putea fi de mare folos lui Dinamo”. 

Josue Homawoo - „E un stângaci cu o tehnică foarte bună”

Quentin Bena - „Un jucător puternic, care are o tehnică bună pentru înălțimea și fizicul lui. La noi nu contează atât de mult, dar în afară fizicul înseamnă enorm”. 

„Pentru Dinamo îmi dau viața” » Mihai Bendeac e iar „câine”: „Meciul trecut a trezit tot blocul”
DINAMO
„Pentru Dinamo îmi dau viața” » Mihai Bendeac e iar „câine”: „Meciul trecut a trezit tot blocul”

Costin Amzăr - Am o impresie foarte bună legată de Amzăr. Deși anul trecut, când mi-a spus «Oneață" (n.r. Ionel Augustin) de el, am zis că n-o să facă față. Totuși, uite că a avut dreptate Augustin! Chiar dacă e mic, e foarte inimos și curajos. Are tehnică bună și până acum mi-a plăcut mult ce-am văzut. 

Costel Orac: „Ahmed Bani e incostant și destul de precipitat”

Ahmed Bani - „E un jucător de calitate, păcat că e inconstant și destul de precipitat. Dar dacă evoluează etapă de etapă poate apărea și constanța în evoluțiile sale”. 

FC Voluntari - Dinamo / foto: Raed Krishan (GSP)
FC Voluntari - Dinamo / foto: GSP
„Invențiile” lui Burcă au salvat-o pe Dinamo! / foto: Raed Krishan
FC Voluntari - Dinamo / foto: Raed Krishan (GSP)
FC Voluntari - Dinamo / foto: Raed Krishan (GSP)
+10 FOTO

Dennis Politic - „Chiar e un jucător bun! Nu-l cunoșteam. S-a integrat bine și văd că are personalitate și execuții, ceea ce contează mult. Și, ce le lipsește foarte mult jucătorilor noștri, dar el are, este forța de pătrundere”

 Raul Costin - „Și el e o surpriză foarte plăcută, deși a stat pe la Voluntari, unde nu prea a jucat. De când a venit la Dinamo ajută bine echipa”.

E clar că ceea ce a făcut până acum la Dinamo a făcut bine, ținând cont de marfa avută la dispoziție. Dacă n-ai marfă, poți să fii cel mai bun antrenor din lume, că nu reușești. Cu ce jucători a avut la îndemână a reușit să scoată maximum.

- Costel Orac, despre Ovidiu Burcă

VIDEO Toate informațiile înaintea derby-ului Dinamo - Petrolul

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Revine Dorin Rotariu la Dinamo? „Sună interesant, are un CV impresionant”

Andrei Nicolescu despre oferta de un leu a lui Andrei Cionca și reacția unuia dintre acționarii lui Dinamo: „A spus: «Cum să dai cu un leu? Îți mai dau eu 1,2 milioane pentru 10%!»”

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (4)
creeperno534
creeperno534  •  25 August 2023, 22:41

Incapatanarea lui Burca provine de la regula U21

popescu222
popescu222  •  25 August 2023, 17:45
Postat de gabineg pe 25 August 2023, 13:46

Ce bun ati fost in urma cu 40 ani pe 23 August cu Hamburg, Campioana Europei, domnule Orac! Aveti dreptate cu Bani: e inconstant si uneori egoist. Poate o sa-si mai revizuiasca atitudinea in concurenta cu noi "stranieri" care au debutat la Dinamo. Amzar este ca fizic si tupeu identic cu Talnar cand il ridiculiza pe internationalul fundas stanga de la Atletico Madrid. Ii trebuie maturitate in pozitionare si forta pe faza defensiva.

Si cu Inter, cand ne-am calificat in prelungiri .... extraordinar jucator. Iar despre Bani are dreptate, strica foarte multe faze din precipitare, desi e un jucator inimos si inteligent. Cred ca isi doreste prea mult sa dea un gol ca sa faca itat penalty-ul ratat cu Craiova. I-ar prinde bine sa inceapa cateva meciuri ca rezerva, dar Burca pare foarte incapatanat in privinta lui Bani, e titular mereu indiferent cum joaca.

je__
je__  •  25 August 2023, 15:13

In mod normal, nu are ce cauta Bani in primul 11. De la revenirea in prima liga, strica toate fazele, bubuie mingea spre poarta, dar nimereste in tribuna sau in alti jucatori. A devenit extrem de individualist, daca ajunge in preajma careului nu se mai uita sa paseze, bubuie mingea. Daca as fi antrenor, n-ar prinde poate nici banca, d'apai primul 11.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează