FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Ultimele informații cu privire la starea de sănătate a lui Adrian Mititelu Junior: „Chiar acum am discutat cu patronul”

Adrian Mititelu Jr. +24   FOTO
Adrian Mititelu Jr.

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2024 21:02 / Actualizat sambata, 27 aprilie 2024 09:02

Eugen Trică, antrenorul celor de la FCU Craiova, a oferit o veste bună cu privire la starea de sănătate a lui Adrian Mititelu Jr., fiul patronului oltenilor.

  • FCU Craiova - „U” Cluj, meci contând pentru etapa a 7-a din play-out, va avea loc sâmbătă, pe 27 aprilie, de la ora 17:30. Partida va fi transmisă liveTEXT de GSP.ro și la TV de Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Trică a anunțat că Mititelu Jr. se simte foarte bine și este așteptat să își reia activitatea la FCU Craiova.

Dinamo a refuzat izbăvirea și norocul! De doi bani speranțe și retrogradarea ce stă după colț
DINAMO - VOLUNTARI 1-1
Dinamo a refuzat izbăvirea și norocul! De doi bani speranțe și retrogradarea ce stă după colț

Adrian Mititelu Jr., așteptat să se întoarcă la FCU Craiova

„Este foarte bine, chiar acum am discutat cu patronul, este în regulă. Îl așteptăm să vină acasă, să fie bine și să își reia activitatea la acest club”, a declarat Eugen Trică, antrenorul celor de la FCU Craiova, la conferința de presă premergătoare meciului cu ”U” Cluj.

Prima reacție a lui Adrian Mititelu Jr. după ce a ajuns în spital

Adrian Mititelu Jr. (26 de ani) a oferit prima reacție după ce a fost internat sâmbătă la Spitalul de Urgență Floreasca, din București. Fiul lui Mititelu Senior a explicat momentele delicate prin care a trecut.

Tatăl acestuia a explicat faptul că de vină ar fi fost o supradoză de pastile antidepresive, lucru confirmat de Mititelu Jr. Luni seara, la aproape două zile de la internare, fostul șef de la FCU Craiova a oferit o reacție emoționantă.

„Am stat în comă 10 ore! De sâmbătă noaptea și până duminică. Abia duminică după amiază doctorii au reușit să mă stabilizeze și le mulțumesc mult pe această cale. Mi-au spus că dacă mă găseau cu câteva minute mai târziu nu mai aveau ce face.

Am luat mai multe, nu mai știu ce… dar au fost amestecate. În momentul de față sunt stabil, mă simt bine. Sper ca în 2-3 zile să ies din spital.

Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, în special doctorilor. Le mulțumesc celor care mi-au transmis mesaje de încurajare și de prietenie. Le-am citit pe toate și mi-au dat putere”, a declarat Mititelu Jr., conform Fanatik.

Conflict deschis în familia Mititelu

Ultimele săptămâni nu au fost deloc liniștite în familia Mititelu. Pe 3 aprilie 2024, după eliminarea suferită în sferturile Cupei României, în fața lui FC Voluntari, Adiță își critica public tatăl, având o ieșire dură și fără precedent.

Este rezultatul unui management foarte slab! Toți cei de la această echipă... Absolut toată lumea, de la acționari până la ultimul om de pe banca de rezerve, trebuie să plece de la echipa asta! E singura șansă ca această echipă să scape de la retrogradare! E singura șansă! Trebuie să spunem adevărul.

Primii care trebuie să-și dea demisia suntem noi. Așa ceva nu s-a mai pomenit! Este o lipsă totală de profesionalism! De aia suntem pe locul 14, la un pas să fim pe locul 15. Am pierdut cu Voluntari... Ăsta e adevărul, vă spun eu.

- Adrian Mititelu Jr.

VIDEO. Mititelu senior, replică dură pentru fiul lui

Replica finanțatorului lui FCU Craiova a avut o magnitudine asemănătoare„Adiță e un copil teribilist care contestă anumiți jucători care joacă. El are alte opinii. Să plecăm cu toții? El oricum a plecat mai de mult, vine pe aici o dată la 7-8 săptămâni. Să facă și el 5% din cât am făcut eu în viață, apoi să vorbească. E ușor să stai pe la București și să-ți dai cu părerea. Am făcut-o din ambiție și orgoliu, dar dacă vezi că ești subminat de unii care se trezesc la 12 ce să faci?”.

Citește și alte știri:

Prima țară importantă din Europa care renunță la VAR » Cluburile au decis, președintele Federației a făcut anunțul
VAR
Prima țară importantă din Europa care renunță la VAR » Cluburile au decis, președintele Federației a făcut anunțul
Omul din preajma lui Șucu aruncă „bomba”: „Daniel Niculae era deja mutat. Vine noul președinte, tandem de vis cu Șumudică!”
RAPID
Omul din preajma lui Șucu aruncă „bomba”: „Daniel Niculae era deja mutat. Vine noul președinte, tandem de vis cu Șumudică!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (13)
danglumetu
danglumetu  •  27 Aprilie 2024, 20:28

este foarte bine??? pe trica il inteleg, trebuie sa-si plateasca dumicatul, dar voi ce interes aveti sa preluati asa o gulguta??? pot sa banuiesc???

dobrin
dobrin  •  27 Aprilie 2024, 14:53
Postat de dimco61 pe 27 Aprilie 2024, 10:02

De ce ne-ar interesa starea de sanatate a unui ***?I-a bagat cineva pastilele pe gat?

A greșit băietul doza de „antidepresive”...

micudoru
micudoru  •  27 Aprilie 2024, 14:46

Hai Unica Craiova ..

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close