FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Acuzat de puci la Dinamo, Steliano Filip reacționează: „Cineva a transmis mesajul greșit”

FOTO Elena Driu
FOTO Elena Driu

Articol de - Publicat vineri, 10 decembrie 2021 08:45 / Actualizat joi, 31 martie 2022 19:23

Jucătorii lui Dinamo au vrut să se adune la o masă, ca să strângă rândurile, dar ideea a fost interpretată ca fiind o tentativă de a-l debarca pe Mircea Rednic. Steliano Filip a explicat situația și de ce a fost anulată reuniunea.

Unul dintre motivele care au condus la ședința de miercuri seară a fost tentativa jucătorilor de a se reuni la o masă, iar ideea a fost interpretată ca o încercare de puci de către o parte dintre oficiali, în frunte cu Mircea Rednic! 

Iarnă incendiară la Dinamo » Peste 15 jucători, OBLIGAȚI să părăsească echipa: „Rednic are putere absolută!”
DINAMO
Iarnă incendiară la Dinamo » Peste 15 jucători, OBLIGAȚI să părăsească echipa: „Rednic are putere absolută!”

Cina dinamoviștilor, anulată

Jucătorii cu experiență au fost acuzați că vor să pună la cale debarcarea antrenorului, încercând să atragă în jocul lor și pe cei mai tineri. S-a ajuns chiar la situația ca părinții tinerilor crescuți în Academie să sune la Marian Iuhasz, unul dintre finanțatorii formației, și la alți lideri DDB!

Steliano Filip a dorit să explice situația, mai ales că în ultima vreme a fost mereu printre cei arătați cu degetul că ar fi agitat apele la formație. 

Steliano Filip: „Cineva a transmis mesajul greșit”

„Am vrut să ieșim cu echipa la masă, la un restaurant, nu ceva ascuns, să întorc eu vestiarul sau să schimbăm antrenorul. Toată lumea spune că suntem dezbinați, că nu suntem uniți… 

Și pentru asta era masa, să fim toți laolaltă. Doar jucătorii, nici neveste, nici iubite, nici staff, nici Mircea Rednic. Doar băieții. Am mai ieșit la astfel de mese, dar acum nu s-a mai putut fiindcă a transmis cineva mesajul greșit și am renunțat", a explicat Filip pentru Fanatik

Nu am vorbit eu cu toți, că sunt separat de ei, am vorbit cu liderii, ca să spun așa, din lot. Iar străinii și juniorii, tinerii, au fost informați greșit. Și când am auzit că a ajuns invitația… informația greșită, am preferat să nu mai ieșim
- Steliano Filip

Rămân retrogradați

Rednic a decis să-i mențină mai departe la lotul B, în afara lotului bun, pe experimentații Steliano Filip și Cosmin Matei. În precedentele două situații, asemănătoare, a trecut rapid peste disputele cu Deian Sorescu și, din nou, cu Steliano Filip, jucătorii revenind după 48 de ore la antrenamentele primei formații. 

De data aceasta, Stelu și Matei nu intră în calculele etapei cu Chindia, vor rămâne pe termen nelimitat în afara lotului. S-au antrenat tot la Săftica, dar având un alt program față de restul echipei. Cei doi se pregătesc alături de alți exilați, Nica, Moldoveanu, Mihaiu, Dudea și Neicuțescu.

VIDEO Marea problemă de la Dinamo, evidențiată la GSP Live: „Rednic a greșit. Dumnezeule, a fost catastrofă!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Un idol al peluzei, mesaj în direct pentru jucătorii lui Dinamo: „Gândiți-vă la ce se va întâmpla dacă retrogradați!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (8)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  10 Decembrie 2021, 21:06

Daca nu pleaca REDMIC falimentul este sigur el e *** la dinamo !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  10 Decembrie 2021, 12:47

Da mai Filipe tata....s-a inteles gresit. Sigur cum sa nu. Pai nu spuneai tu ca ai renuntat la atatea oferte mai bune ca sa pui umarul la DINAMO? Dar cred ca te refereai la a pune umarul sa ingropi DINAMO. Nu-i bai, la cat talent ai si la cat esti de apreciat.....si tu si ceilalti jucatori, in frunte cu sorescu, grigore, moldoveanu, neicutescu, esanu, matei.....ce sa mai....piese de jucatori, SIGUR va gasiti alte locuri calde unde sa va aciuti!!!!

sdoru
sdoru  •  10 Decembrie 2021, 12:27

barbatia pseudo jucatorului filip tine pana cand este prins!!! Nu tu asumare nimic!!! exact ca si in teren...mereu altii sunt de vina!!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează