FOTBAL  »  Superliga  »  PROTESTE

FOTO A început revolta la un club din Liga 1! Fanii cer demisia conducerii

Fanii lui FC Argeș au declanșat o campanie împotriva conducerii. Sursă foto: Facebook
Fanii lui FC Argeș au declanșat o campanie împotriva conducerii. Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 09:12 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 09:54

Nu e liniște la FC Argeș nici după prima victorie din actualul sezon al Ligii 1, 1-0 pe teren propriu cu Astra Giurgiu. Fanii piteștenilor au declanșat o campanie împotriva conducerii, nemulțumiți de rezultatele acumulate până acum. 

Penultimul loc în Liga 1, cu doar patru puncte, FC Argeș tinde să fie una dintre candidatele certe la retrogradarea în liga secundă. Revenirea fostei campioane pe prima scenă n-a adus rezultatele pe care suporterii alb-violeților și le doreau, astfel că aceștia acuză conducerea că nu se implică suficient la echipă

Într-un comunicat dur publicat pe Facebook, folosindu-se de un limbaj amenințător, suporterii lui FC Argeș cer demisia lui Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație al echipei, personaj devenit recent primar în oraș la alegerile locale din 27 septembrie. Ultrașii îl acuză pe acesta că s-a folosit de numele lui FC Argeș în campania electorală.

„Dragostea noastra pentru echipa nu cunoaste limite, iar sustinerea a fost neconditionata indiferent de liga si conditii. Ne doare faptul ca echipa, simbolul si mandria orasului, a fost tarata in mizeria jocurilor politice. 

Amatorismul si interesele proprii atat ale conducerii, cat si ale fostelor glorii, ne-au adus in situatia ingrata in care clubul nostru se zbate sa supravietuiasca. Ne-am saturat de minciuni si promisiuni desarte si speram ca aveti demnitatea sa plecati cat nu e prea tarziu.

Din momentul acesta, grupul nostru isi declara opozitia si indignarea fata de actuala conducere si nu vom avea liniste, nici voi, pana ce lucrurile nu se vor indrepta! - Comunicat suporteri FC Argeș

VIDEO Gloriile lui FC Argeș, campanie online pentru candidatul PSD la Primărie

Citește și alte știri despre FC Argeș:

FC Argeș - Astra 1-0. Piteștenii reușesc să obțină prima victorie în actualul sezon

FOTO UPDATE Marius Avram a avut dreptate! Găman l-a călcat pe Malele

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
115486966066476
Edi Girnita  •  17 Octombrie 2020, 11:50

Nu sunteți singurii din tara.Din păcate, excrocii s-au folosit de fotbal ca să câștige alegerile,după aceea au zis pas.Tipic românesc, prosteală pe față!

liviu79pit
liviu79pit  •  17 Octombrie 2020, 11:34

La FC Arges trebuie curatenie generala! Afara cu conducerea incompetenta! Sa vina Dani Coman presedinte!

custeauamereu24
custeauamereu24  •  17 Octombrie 2020, 10:03

Superb! Sa vezi glorii ce fac campanie unor politicieni, sa vezi ca echipa sta la cheremul primarilor și a borfașilor din partide. Mulțumim Burleanu!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează