Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2023 13:09 / Actualizat vineri, 03 noiembrie 2023 14:09

Fundașul dreapta Vasile Mogoș, 31 de ani, a avut o reacție dură după remiza, 1-1, pe care CFR Cluj a înregistrat-o pe Cluj Arena cu rivala de la „U”, în etapa a doua din grupa B a Cupei României.

U Cluj - CFR Cluj s-a încheiat nedecis, scor 1-1, în etapa a 2-a a grupelor Cupei României. Ambele echipe sunt pe primele două locuri din grupă, la egalitate de puncte cu Rapid, vor fi dueluri aprige pentru a continua în această a doua competiție. 

Dan Nistor face parte din „școala veche”: „Cu cel mai mare drag, aș juca doar din trei în trei zile” + Mesaj pentru selecționerul Edward Iordănescu
U CLUJ - CFR CLUJ
Dan Nistor face parte din „școala veche”: „Cu cel mai mare drag, aș juca doar din trei în trei zile” + Mesaj pentru selecționerul Edward Iordănescu

În ultima rundă, Rapid va juca acasă cu CFR Cluj, „Șepcile roșii” au meci la Botoșani, acolo unde tocmai au învins, scor 3-0, în ultima etapă de Liga 1.

Vasile Mogoș și-a avertizat coechipierii: „E vina noastră, mai slabi de atât nu am fost niciodată”

Jucătorii lui CFR Cluj sunt total nemulțumiți de remiza de pe Cluj Arena, rezultat înregistrat la trei zile după ce-au învins clar, scor 3-1, campioana en titre, Farul, în Gruia în campionat. Unul dintre oamenii cu experiență ai „feroviarilor”, Vasile Mogoș, 31 de ani, a avut o reacție vehementă.

4 selecțiiare Mogoș la naționala României

„A fost o atmosferă foarte frumoasă. În opinia mea am fost foarte slabi în prima repriză. A fost acel autogol, dar se întâmplă în fotbal. E bine că am revenit și că am egalat. Bravo lor (n.r. - cei de la U Cluj) că au jucat bine, dar e vina noastră, mai slabi de atât nu am fost niciodată. Am încercată să dau un gol, dar nu am reușit.

1 golîn 17 meciuri a marcat fundașul dreapta pentru CFR în acest sezon, echipă ce a plătit în vară 45.000 de euro celor de la Crotone pentru a-l transfera

Doamne ajută să dau data viitoare. Noi ne-am făcut treaba a doua repriză, dar meciul se începe cu prima repriză și acolo am fost slabi. Mergem la Sibiu să câștigăm acum. Am jucat multe amicale cu ei și știm cu joacă”, a declarat Vasile Mogoș, după meci.

VIDEO. Atmosferă de UNTOLD la derby-ul Clujului: artificii, torțe, scenografie și un vibe de clasă

Citește și alte știri:

Daniel Bîrligea, despre „new CFR Cluj”: „Avem rezultate mai bune. Important e să câștigi, nu să joci frumos”

Atmosferă de derby la sosirea lui Dinamo la Oradea. Cum au reacționat „câinii” la vederea lui Ovidiu Burcă

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa