FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CORVINUL - CFR CLUJ 4-0

FOTO Tachtsidis l-a exasperat pe Mutu » Gest inexplicabil chiar în fața antrenorului: „Nu faci așa ceva!”

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2024 20:44 / Actualizat marti, 02 aprilie 2024 21:34

CFR Cluj a fost umilită la Hunedoara, 0-4, după ce Panagiotis Tachtisdis (33 de ani) a fost eliminat în minutul 11 al partidei cu Corvinul, din sferturile Cupei României Betano.

Experimentatul mijlocaș a făcut un gest inexplicabil, chiar în fața lui Adrian Mutu, în tușă. A fost depășit de Lupu, apoi l-a lovit pe acesta cu cotul în față.

+1 FOTO

Jucătorul Corvinului a căzut, iar centralul Iulian Dima se pregătea să scoată cartonașul galben din buzunar. Doar că, după ce a văzut că Lupu sângerează, a decis să îi dea roșu direct lui Tachtsidis. Faza nu a mai fost analizată la VAR. Mijlocașul grec va fi suspendat în Superliga, pentru două meciuri, urmând să rateze duelurile cu Rapid și FCSB.

Adrian Mutu, exasperat de Tachtsidis

Faultul s-a petrecut chiar în fața lui Mutu, care a făcut niște gesturi de disperare imediat cum a văzut ce a făcut Tachtsidis. Antrenorul de la CFR Cluj și-a pus mâinile în cap, apoi s-a întors dezamăgit cu spatele.

Fără mijlocașul grec, CFR Cluj a avut două ocazii în prima repriză. Michael a ratat singur cu portarul, iar Muhar a trimis cu capul în bară. Însă Corvinul a marcat, prin Lică, la un corner. La pauză, Florin Bratu a comentat lipsa lui Tachtsidis și l-a taxat pe mijlocaș.

„Se vede lipsa lui. Tachtsidis era un jucător important pentru CFR Cluj. Eu înțeleg că e bătăios, dar nu faci gesturile astea, te costă”, a declarat Bratu la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Citește și:

Oferta pe care Edward Iordănescu e dispus să o accepte! Contract pe 4 ani și o clauză specială » Selecționerul a pus pe „hold” orice alte tratative
TRATATIVE
Oferta pe care Edward Iordănescu e dispus să o accepte! Contract pe 4 ani și o clauză specială » Selecționerul a pus pe „hold” orice alte tratative
Șoc la Farul » Un titular i-a întors spatele lui Hagi și pleacă la Ludogorets! Budescu, tras și el pe linie moartă
FARUL
Șoc la Farul » Un titular i-a întors spatele lui Hagi și pleacă la Ludogorets! Budescu, tras și el pe linie moartă

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
daniaania
daniaania  •  03 Aprilie 2024, 08:57

Băiatul ăsta grec trebuie dat afara.

demostene1
demostene1  •  03 Aprilie 2024, 01:37

asa ceva se mai face pe la judeteana cand jucatorul are ceva de impartit cu antrenorul sau sponsorul echipei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează