FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 4-3 DUPĂ PENALTY-URI

EXCLUSIV Eroul Botoșaniului din meciul cu CFR Cluj explică secretul penalty-urilor apărate: "Despre asta a fost vorba"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 22:00

Transferat în vară de la ASA Târgu Mureș, Eduard Pap a fost titularizat de Costel Enache la Botoșani în meciul de Cupa României cu CFR Cluj (4-3 după penalty-uri). Goalkeeperul de 23 de ani a avut o evoluție entuziasmantă, fiind eroul celor de la FC Botoșani. 

Pap a avut câteva intervenții foarte bune și în cele 120 de minute, iar la loviturile de departajare a apărat execuțiile lui Dan Nistor și Alexandru Păun. Portarul a vorbit pentru GSP.RO despre succesul din jocul împotriva liderului din Liga 1. 

"A fost un meci greu, dar sunt bucuros că a ieșit așa cum mi-am dorit. E adevărat că n-am fost folosit prea mult, dar eu sunt profesionist și muncesc zi de zi ca să devin titular. 

Așa este la portari, trebuie să-ți aștepți șansa. Am primit-o acum și mă bucur că a ieșit bine. E important pentru mine că am intrat așa bine în joc și mi-am făcut treaba", a zis Eduard Pap pentru GSP.RO. 

Întrebat despre cele două penalty-uri pe care le-a apărat (ale lui Nistor și Păun - Deac a tras în transversală) Eduard Pap a explicat: "Nu i-am studiat. A fost vorba de intuiție. Așa am decis pe moment. E chiar opusul a ceea ce stabilisem la analiza video".

"Acest rezultat ne dă și mai multă încredere. Atmosfera din vestiar este foarte bună, grupul e foarte unit. E important să continuăm tot așa, iar la final de campionat să fim în play-off, plus un parcurs cât mai lung în Cupa României"
Eduard Pap, portar FC Botoșani

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
699077510215282
Tudor Chirea  •  27 Octombrie 2017, 08:44

Pap se bucura pe drept ptr penaltiurile parate dar meciul a fost castigat de arbitru!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează