Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2023 22:45 / Actualizat vineri, 03 noiembrie 2023 23:17

Ovidiu Burcă, antrenorul celor de la Dinamo, era deziluzionat la finalul meciului cu FC Bihor, încheiat 1-1, în grupele Cupei României. „Câinii” n-au putut învinge nici formația din Liga 3, iar tehnicianul recunoaște criza instaurată la echipa sa.

Roș-albii s-au „împotmolit” și pe terenul Bihorului, o echipă din cel de-al treilea eșalon, și au ajuns la nouă meciuri consecutive fără victore în campionat și Cupă. Pentru prima oară în această perioadă, Burcă admite că atmosfera de la Dinamo e „proastă și apăsătoare”, catalogând egalul cu modesta FC Bihor drept „un rezultat rușinos”. 

Dinamo n-a bătut nici echipa de „C” în Cupa României Betano! » Burcă mai are o singură șansă: calculele calificării
FC BIHOR - DINAMO 1-1
Dinamo n-a bătut nici echipa de „C” în Cupa României Betano! » Burcă mai are o singură șansă: calculele calificării

Ovidiu Burcă, deziluzionat după Bihor - Dinamo 1-1: „Un rezultat rușinos pentru noi”

„Nu ne așteptam la o astfel de replică (n.r. - din partea Bihorului). Ne așteptam să câștigăm. Din păcate, am avut multe șanse de a face 2-0, iar la singurul lor șut pe spațiul porții din repriza a doua, echipa lor a înscris. 

E un rezultat rușinos pentru noi. E o pasă proastă, o situație care începe să fie apăsătoare. Băieții sunt foarte supărați, foarte triști, nu poți să faci un 1-1 contra unei echipe de Liga 3. Este o atmosferă foarte proastă. 

Tradiția acestui club ne oblig să sperăm că putem ieși din grupe. Ne-am dorit să rulăm două echipe în aceste două competiții (n.r. - Liga 1 și Cupa României), le-am dat șanse unor jucători care au jucat mai puțin și am preferat să facem o rotație, fiindcă următorul meci nostru e foarte aproape (n.r. - luni, versus UTA, tot la Oradea)

Nu vreau să vorebsc despre transferuri, nu s-a terminat prima parte a campionatului și n-ar fi corect să vorbim acum despre transferuri. Vom face o analiză și vom vedea ce e de făcut”, a spus Ovidiu Burcă, la microfonul Digi Sport, la câteva zeci de minute după finalul patidei de la Oradea. 

Ar fi o bucurie să-l avem alături pe Mircea Lucescu, știm cu toții ce înseamnă pentru Dinamo.

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Calcule: cum se califică Dinamo în „sferturile” Cupei României

FC Bihor și Dinamo au remizat, scor 1-1, în runda secundă a grupei C din Cupa României Betano. Calificarea în „sferturile” Cupei e tot mai complicată. Dinamo e obligată să o bată pe Oțelul în ultima rundă pentru a merge mai departe!

VIDEO Dorin Mateuț: „Cred că Dinamo se poate redresa”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

VIDEO + FOTO Dinamo n-a bătut nici echipa de „C” în Cupa României! » Burcă mai are o singură șansă: calculele calificării

VIDEO Borcea, bulversat de forma slabă a lui Dinamo: „Sunt momente în care îmi dau lacrimile și îmi fac rău dacă mă uit la meciuri”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa