FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSA STEAUA - U CLUJ

VIDEO + FOTO Chipciu, jignit în Ghencea: „Sclavule!” + jucătorii și Oprița, chemați la explicații în Peluza Sud » 3 detalii incendiare de la CSA Steaua - U Cluj

Chipciu, jignit în Ghencea: „Sclavule!” + jucătorii și Oprița, chemați la explicații în Peluza Sud » 3 detalii incendiare de la CSA Steaua - U Cluj +18   FOTO
Chipciu, jignit în Ghencea: „Sclavule!” + jucătorii și Oprița, chemați la explicații în Peluza Sud » 3 detalii incendiare de la CSA Steaua - U Cluj

Articol de , , - Publicat joi, 28 septembrie 2023 18:03 / Actualizat joi, 28 septembrie 2023 21:05

CSA Steaua a debutat cu stângul în grupele Cupei României Betano. A pierdut cu U Cluj, 1-3, chiar pe Ghencea. 

GSP.ro îți prezintă 3 detalii incendiare de pe stadion, care nu s-au văzut la TV.

A atras toate privirile în Ghencea » Cu o fustă scurtă și numărul 7 pe spate, Bernie Szocs a dat lovitura de start
CSA STEAUA - U CLUJ
A atras toate privirile în Ghencea » Cu o fustă scurtă și numărul 7 pe spate, Bernie Szocs a dat lovitura de start

1. Ultrașii lui CSA Steaua i-au jignit pe Chipciu și Nistor

Cei aproximativ 1.700 de suporteri de la CSA Steaua prezenți la partida cu U Cluj (1-3) au avut meciul lor cu mijlocașii Alexandru Chipciu (34 de ani) și Dan Nistor (35). 

Marcator al primului gol al partidei, Alexandru Chipciu a fost apostrofat de fanii „militarilor” în repriza a doua pentru trecutul lui la FCSB (ianuarie 2012 - iulie 2016).

„Chipciu, sclavul lui Gigi!” și „Chipciu, tu la Steaua nu ai jucat!” s-a scandat din peluza roș-albastră.

Alex nu a fost afectat de gestul rivalilor și a părut amuzat pe seama scandărilor, acompaniind ironic în ritmul acestora:

Nici Dan Nistor nu a scăpat. Și fostul jucător al lui Dinamo a fost luat în colimator de ultrașii roș-albaștrilor. Aceștia l-au înjurat pe mijlocaș pe și fostul său club, iar jucătorul a avut o reacție ironică. S-a ridicat pe bancă și i-a aplaudat pe rivali, spre amuzamentul colegilor.

2. Jucătorii de la CSA Steaua și Daniel Oprița au urcat în peluză

La finalul meciului, jucătorii de la CSA Steaua au urcat în tribună, pentru a le da explicații ultrașilor de la Peluza Sud. 

Aceștia le-au ascultat plângerile ultrașilor și au încercat să găsească explicații pentru înfrângerea categorică de azi și pentru seria proastă de rezultate din Liga 2. 

Ulterior, în mijlocul ultrașilor și antrenorul Daniel Oprița, care a ținut un discurs.

Ședința a durat aproximativ 25 de minute. La final, ultrașii i-au aplaudat pe jucători și a avut un mesaj categoric: „Suntem alături de voi, atât timp cât sunteți și voi cu noi. Hai să construim, hai să jucăm fotbal!”.

3. Scandal la tribuna a 2-a

După fluierul de final, un suporter de la Tribuna a 2-a nu și-a mai stăpânit. Acesta a început să-i înjure pe jucătorii lui Daniel Oprița și să le reproșeze rezultatul.

Fanii prezenți lângă el nu au fost de acord cu gesturile sale și o parte dintre ei l-au înconjurat pentru a-l scoate afară din stadion. 

Ulterior, Dean Beța a urcat în tribună să discute cu fanii.

+14 FOTO

Citește și: 

Gazonul din Ghencea suferă! Imagini de la meciul de Cupă, dintre CSA Steaua și U Cluj

VIDEO Chipciu, declarații dure la adresa CSA: „Dacă asta e Steaua, am luat-o razna! Cum să fie Steaua, cu echipamentul ăla fake și jucătorii ăștia?!” + „Cei de la Peluza Sud sunt sclavii Armatei”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (25)
fibra
fibra  •  29 Septembrie 2023, 14:54

Cand adevarul doare si mai ales nu ai argumente,ce fac impricinatii de a contracara? Jignesc. Cine zice ala e!

Nini
Nini  •  29 Septembrie 2023, 12:53

Chipiu a luat-o pe arătură. Vedeți ultimele declarații, nu credeți că sunt dubioase? Despre CSA numai de bine, dar cu Oprița antrenor, nu vă văd bine.

2blog.ro
2blog.ro  •  29 Septembrie 2023, 08:20

Deci eu platesc bani la stat ca sa distrez 100 de barbati-taximetristi care n-au ce sa faca acasa 3 ore pe saptamana si vin la meci imbracati la fel (ca majoretele)? Baietii astia nu au fost in stare sa ocupe o peluza ba baiatule. Nu e nici vara, nici cald, nici nimic... Nici daca lasa portile deschise nu vine nimeni sa vada circul asta...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează