FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - LEGIA 1-1

Tamaș vrea titular » Stoperul a făcut cel mai bun meci al său de cînd a fost adus la Steaua

Tamaș a fost folosit pentru prima dată ca titular în amicale și l-a impresionat pe Rădoi
Tamaș a fost folosit pentru prima dată ca titular în amicale și l-a impresionat pe Rădoi

Articol de , - Publicat sambata, 27 iunie 2015 00:00

Faptul că Rădoi nu l-a titularizat în primele două partide de pregătire din această vară, cea cu Zărnești și cea cu Austria Klagenfurt, l-a ambiționat pe Gabi Tamaș.

Aseară, fundașul a fost titular și a făcut cuplu în centrul denfensivei cu Varela. Fundașul de 32 de ani a evoluat impecabil, fără greșeală, precum în zilele lui bune.

În prima repriză a avut două intervenții excelente cînd, aflîndu-se în situație de ultim apărător, a reușit să recupereze balonul, salvîndu-l pe Cojocaru. Mai mult, Gabi a fost exact și atunci cînd a urcat la construcție. Stoperul a urcat cu mingea în dese rînduri și a pasat, declanșînd cîteva atacuri. Nu i-a fost teamă să încerce pasa lungă, reușind să trimită exact la Tudorie sau Tănase.

13 meciuria bifat Tamaș pentru Steaua în returul sezonului trecut, fiind titular în 9 dintre acestea

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
d3ll
d3ll  •  27 Iunie 2015, 22:56

Voi astia care acum 2-3 ani il injurati pe Tamas si il faceati betiv si un jucator terminat acum il pupati in cur, ce inseama sa nu ai coloana vertebrala si sa judeci oameni doar prin ce se vede la TV si evident sa joci la FCSB.... L-am admirat pe Tamas pentru tot ce a facut ca fotbalis in teren si ma bucura faptul ca multi dintre jurnalisti isi arata caracterul pe care nu il au si il pupa in cur pe TAMAS cu articole de genu, sper ca Tamas sa joace asa meci de meci de si sunt dinamovist ii ure mult succes jucatorului Tamas

luciann
luciann  •  27 Iunie 2015, 11:33

Cu ocazia asta sper sa nu-l mai vad pe Tosca fundas central! Never!

theodosius
theodosius  •  27 Iunie 2015, 09:33

Ar fi pacat sa esueze la Steaua. Si ar fi bine sa inteleaga ce se vrea de la el, sa arate ca nu are degeaba acele selectionari la nationala. Sa isi arate experienta din atatea campionate. Eu inca sper sa fie o solutie pentru Steaua, sa il vad jucand bine alaturi de Varela. Dar trebuie sa se pregateasca bine si sa aiba o atitudine de profesionist.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează