FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA

Cum au jucat cele trei achiziţii ale Stelei în amicalul pierdut cu Klagenfurt

Articol de , - Publicat joi, 25 iunie 2015 00:00

Ganezul nu a avut parte de un debut fericit în roş-albastru. A gafat încă din primele secunde, cînd a pierdut o minge la centrul terenului, iar austriecii au marcat. Faza s-a repetat după trei minute şi iarăşi tabela s-a modificat în favoarea gazdelor. Muniru pare că ar da un randament bun dacă ar juca din maximum două atingeri. E puternic, recuperează, dar greşeşte aproape de fiecare dată cînd se complică!

Sulley Muniru - foarte slab

Alexandru Tudorie - emotiv

Nu s-a mişcat foarte rău. A încercat să intre în combinaţie cu colegii săi de cît mai multe ori. A cerut mingea şi a alergat mult. Totuşi, nu i-au ieşit prea multe, ba chiar a şi ratat cîteva preluări, arătînd că are emoţii. Are măcar meritul că s-a aflat în faţa porţii atunci cînd Chipciu a trimis acolo şi fostul gălăţean a înscris.

Vlad Mihalcea - singura rază de speranță

Puștiul de 16 ani a arătat foarte mult tupeu. Nu i-a fost teamă să-și asume responsabilități, a driblat, a alergat mult și a combinat bine cu colegii săi. Mihalcea a arătat că are calități și că poate crește în joc, dacă i se oferă șansa de a juca.

Alcenat a plecat!

Aseară, Rădoi nu l-a putut folosi deloc pe Jean Sony Alcenat. Haitianul a plecat la Gold Cup, unde participă cu echipa naţională şi va lipsi cel puţin pînă la jumătatea lunii iulie, cînd se va încheia faza grupelor.

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
mal.
mal.  •  25 Iunie 2015, 13:54

Dl. Cătălin Popescu face o analiză tehnică, profundă și profesionistă! Pfuiii!!! Limbajul de specialitate (frasin!) mustește cu toată seva lui. Băieți, nu mai sunt pe lângă voi redactori care măcar să vă oprească din elanul vostru? O fi ea gazetă de sport dar nici chiar așa...

etoilerouge
etoilerouge  •  25 Iunie 2015, 11:17

"Nu s-a miscat foarte rau." Wow, jurnalism pur!

cipinho79
cipinho79  •  25 Iunie 2015, 10:47

eu sunt foarte curios ce calitati tehnice are Radoi ca antrenor si cum va face din Steaua o echipa care sa si joace. daca articolul e adevarat, indicatiile mentionate sunt foarte rudimentare, alea merg doar la grupele de copii :))))) un antrenor trebuie sa-si faca altfel simtita prezenta, nu prin astfel de indicatii . ramane de vazut...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează