FOTBAL  »  AMICALE  »  CSU CRAIOVA - AUSTRIA VIENA 1-3

Corespondență din Kumkoy » Cădere liberă » CSU Craiova nu s-a regăsit nici în ultimul amical din Antalya, 1-3 cu Austria Viena

Madson și ceilalți fotbaliști ai Științei continuă și în amicale rezultatele proaste din
Madson și ceilalți fotbaliști ai Științei continuă și în amicale rezultatele proaste din "oficiale"

Articol de , - Publicat vineri, 22 ianuarie 2016 00:00

Aseară, elevii lui Mogoșanu au cedat clar în fața locului 2 Austria, păcătuind în ambele faze.

Juveții s-au jucat cu ocaziile în prima repriză şi s-au fript. Spionaţi de petrolistul Constantin Schumacher, cu care se vor întîlni în finalul sezonului regulat, alb-albaștrii au fost surprinşi de jocul simplu, dar exact, al ocupantei locului secund din Austria.

Vienezii n-au interpretat vreo partitură de Crăciun la Palatul Schonbrunn, ci au marcat din orice poziție. Prokop, Meilinger şi Grunwald au avut trei oportunități şi-au punctat, Craiova a bifat şase şi-a înscris doar la ultima, Herghelegiu (43) eficientizînd una dintre multiplele recuperări ale lui Zlatinski.

Zlatinski (13) a deschis balul ratărilor, apoi Ivan (17) a driblat şi portarul, dar n-a îmblînzit mingea. Şi Herghelegiu (19) a bălmăjit o minge, apărarea vieneză fiind norocoasă, Vătăjelu (43) a căutat vinclul şi tot nimic, pentru ca Madson să fie, ulterior, blocat.

Între buturi, Cătălin Straton a scos de două ori, la limită, însă, cu mintea la familii, pe care le vor revedea de azi, oltenii au păcătuit în defensivă. Un meci dur, care s-a mai liniştit în partea secundă, în prima luptîndu-se ca pentru o redută. Madson a fost atît de faultat încît a scos trei cartonaşe galbene pentru adversari!

Partida s-a încheiat cu alte două mari oportunități, unu contra unu cu portarul, irosite de Nuno Rocha (79) şi de Mazarache (81).

"Ne-am atins obiectivele în acest cantonament! Rezultatele din amicale au contat mai puțin, importantă a fost pregătirea fizică"
Victor Naicu, antrenor principal CSU Craiova

"Sper că vom învăţa din greşelile pe care le facem în meciurile de verificare, vrem să facem un sezon de primăvară frumos, perfect dacă se poate. Rămînem o echipă puternică în România"
Bogdan Vătăjelu, fundaş CSU Craiova

"Îi datorez fotbalul lui Hagi"

La meci a asistat şi un fost fotbalist camerunez, Alioum Saydou, în prezent impresar, care i-a fost elev al lui Gică Hagi la Galata, în urmă cu un deceniu.

"«Regele» fotbalului m-a făcut să mă îndrăgostesc de această meserie cînd l-am văzut jucînd la Mondialul din 1990. Mai întîi, am jucat împotriva lui pe vremea cînd eram la Istanbulspor, apoi l-am avut ca profesor. Colosal! Am cîştigat împreună Cupa Turciei în 2005. I-am prins în Turcia şi pe Popescu, și pe Pancu, și pe Adi Ilie, dar Hagi a fost the best. Vreau să-l revăd aici, voi fi emoţionat dacă se va întîmpla".

Fostul închizător, ajuns la 37 de ani, a strîns 15 selecţii în "naţionala" Camerunului.

CSU Craiova - Austria Viena (Austria, I)    1-3

Au marcat: Herghelegiu (44) / Prokop (9), Meilinger (21), Grunwald (38)

Craiova: C. Straton - S. Achim (Dumitraş 68), Iliev, Acka, Vătăjelu  - Mateiu, Madson (Nuno Rocha 59), Zlatinski - A. Ivan (Băluţă 77), Herghelegiu (Măzărache 46), Bancu. Director tehnic: Daniel Mogoşanu

Au bătut doar amatorii

CSU Craiova - Hallescher (Germania, III) 2-1
CSU Craiova - Wolfsberger (Austria, I) 1-2
CSU Craiova - Austria Viena (Austria, I) 1-3

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
1645653982388916
Leo Dino  •  22 Ianuarie 2016, 16:52

a ratat multe goluri Craiova in acest amical .Vedem finalu de campionat iar cand se termina stadionul se face echipa puternica,se pot antrena nu cum sunt acum pe drumuri ca nu este stadion in oras.Vedem cu timpu tinem pumni

908074729289300
Radulescu Aurel  •  22 Ianuarie 2016, 13:57

Baietii astia de la CSU,sunt cei mai slabi din Liga I-a. Astia nu vor mai castiga nici-un meci,nici amical,nici in campionat. Vor fi ciuca batailor,vor retrograda si cred ca vor mai juca in liga III-a. Ce bine pentru Becali ca nu i-a luat pe cei 3,arunca banii degeaba. Austriecii se intrebau ironic cu cine s-au antrenat ei ieri,crezand ca echipa asta joaca in liga 1 din Romania!!!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 Ianuarie 2016, 09:21

...nu avem decat un scop in viata ...sa batem fcsb ...ori batem ori sunt dati afara de conducere ...nimeni nu plateste non performanta ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează